Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
South del Norte Royal Giligans
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Alimboyugen bereikt de bal nog maar net als eerste. Alimboyugen passt de bal zonder na te denken. Bauan is nu in balbezit. Bauan geeft een hoge lob. Daar is Bumacod, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Alimboyugen rent richting de bal. Alimboyugen geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Macalinaw de bal. Butac is nu in balbezit. Butac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
South del Norte - Royal Giligans 1:0

21e minuut.
Elefante raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Carey komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Sytengco bereikt de bal nog maar net als eerste. Butac onderschept slim de pass. Butac geeft een hoge lob. Bumacod rent richting de bal. Bumacod draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Manguino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bumacod bereikt de bal nog maar net als eerste. Butac rent richting de bal. Bumacod bereikt de bal nog maar net als eerste. Bumacod haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Malipot schiet op doel. Matiyaga probeert naar een medespeler te passen. Butac kopt de bal weg. Bumacod is nu in balbezit. Bumacod draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: South del Norte 40%, Royal Giligans 60%.
South del Norte - Royal Giligans 1:0

64e minuut.
Manguino is nu in balbezit. Gaane rent richting de bal. Gaane speelt de bal door. Malipot rent richting de bal. Malipot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Gaane bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaane passt de bal met de wreef. Burton heeft problemen om de bal te vangen. Malipot rent richting de bal. Malipot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: South del Norte 39%, Royal Giligans 61%.
South del Norte - Royal Giligans 1:0