Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Far Giligans AC Donkeys
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Maambong rent richting de bal. Palapal is nu in balbezit. Met opzet legt Banting zijn tegenspeler op de grond. Banting krijgt een gele kaart. Palapal raakt geblesseerd tijdens het duel. Makil zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Palapal rent richting de bal. Palapal draait met de bal, schiet en ... Kalinisan bokst de bal weg.

4e minuut.
Maambong bereikt de bal nog maar net als eerste. Maambong speelt de bal door. Palapal is nu in balbezit. Palapal schiet op doel. Manongdo probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Makil rent richting de bal. Godoy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Makil is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Makil met een snel genomen vrije trap. Manasas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Palapal rent richting de bal. Palapal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Palapal bereikt de bal nog maar net als eerste. Maambong is nu in balbezit. Maambong passt de bal in één keer door. Palapal bereikt de bal nog maar net als eerste. Palapal haalt uit met een fantastische trap. Kalinisan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Makil verovert de bal door een tackle van achteren. Makil met een sublieme pass. Cabuquit bereikt de bal nog maar net als eerste. Palapal verovert de bal door een tackle van achteren. Palapal schiet op doel. Kalinisan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Lappay bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy is nu in balbezit. Camaganacan verovert de bal door een tackle van achteren. Lappay onderschept slim de pass. Lappay haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Far Giligans 56%, AC Donkeys 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Far Giligans - AC Donkeys 0:0

53e minuut.
Manongdo trapt de bal weg van het doel. Godoy kopt de bal weg. Klungelig pakt Camaganacan de bal. Lappay onderschept slim de pass. Lappay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Far Giligans - AC Donkeys 1:0

61e minuut.
Caindoc speelt de bal door. Godoy is nu in balbezit. Godoy passt de bal in één keer door. Lappay is nu in balbezit. Lappay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Cabuquit met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jaralve met de inworp. Daar is Caindoc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caindoc geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Far Giligans 35%, AC Donkeys 65%.
Far Giligans - AC Donkeys 1:0