Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Air Dogs Blue Cows
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Gavino is nu in balbezit. Evangelista onderschept slim de pass. Evangelista passt de bal met de wreef. Blanco is nu in balbezit. Blanco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Lagbas rent richting de bal. Gumihid is nu in balbezit. Lagbas maakt een afschuwelijke overtreding. Lagbas krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Gumihid is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Diapo met een snel genomen vrije trap. Blanco kopt de bal weg. Pitpit probeert naar een medespeler te passen. Lagbas is nu in balbezit. Lagbas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Air Dogs - Blue Cows 0:1

19e minuut.
Lagbas passt de bal in één keer door. Doon is nu in balbezit. Patalinhug maakt een afschuwelijke overtreding. Patalinhug krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Salenda kopt de bal weg. Patalinhug heeft problemen om de bal te vangen. Doon rent richting de bal. Doon draait met de bal, schiet en ... Labuanan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Air Dogs - Blue Cows 0:2

38e minuut.
Diapo geeft de bal voor. Pitpit rent richting de bal. Diapo maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Diapo naar de kleedkamers voor een vroege douche.

43e minuut.
Lagbas is nu in balbezit. Gumihid bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagbas onderschept slim de pass. Doon rent richting de bal. Doon schiet op doel. Labuanan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Air Dogs - Blue Cows 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Air Dogs 54%, Blue Cows 46%.
Air Dogs - Blue Cows 0:3

52e minuut.
Gumihid rent richting de bal. Gumihid geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pitpit zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lagbas geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Tadena kopt de bal weg. Ibay bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibay geeft een hoge lob. Pitpit is nu in balbezit. Pitpit geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Air Dogs 46%, Blue Cows 54%.
Air Dogs - Blue Cows 0:3