Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kabayan Boyz Puti Blades
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 17.8
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Buanaventura passt de bal met de wreef. Maguddayo rent richting de bal. Maguddayo passt de bal in één keer door. Pallasa rent richting de bal. Pallasa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kabayan Boyz - Puti Blades 1:0

23e minuut.
Baybay onderschept slim de pass. Baybay speelt de bal door. Sali rent richting de bal. Sali schiet op doel. Sagayadoro probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kabayan Boyz - Puti Blades 1:1

31e minuut.
de la Cerna geeft een lange en hoge pass. Baybay kopt de bal weg. Greatwich probeert de bal aan de voet te houden. Sali bereikt de bal nog maar net als eerste. Sali schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Baybay rent richting de bal. Sali bereikt de bal nog maar net als eerste. Baybay rent richting de bal. Sali bereikt de bal nog maar net als eerste. Sali draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Dumaual geeft de bal voor. Batoon kopt de bal weg. Sali kan de bal niet met de borst controleren. Baybay is nu in balbezit. Baybay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kabayan Boyz 62%, Puti Blades 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kabayan Boyz - Puti Blades 1:1

63e minuut.
Bagsit rent richting de bal. Bagsit met een sublieme pass. Bono bereikt de bal nog maar net als eerste. Maguddayo onderschept slim de pass. Maguddayo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kabayan Boyz 55%, Puti Blades 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kabayan Boyz - Puti Blades 1:1