Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Donkeys South del Norte
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Makil bereikt de bal nog maar net als eerste. Butac verovert de bal door een tackle van achteren. Butac geeft een hoge lob. Bumacod springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Magadap kopt de bal weg. Makil rent richting de bal. Makil geeft de bal voor. Bauan kopt de bal weg. Aniag probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bauan zal de hoekschop nemen. Makil heeft problemen om de bal te vangen. Bumacod is nu in balbezit. Bumacod haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Donkeys - South del Norte 0:1

24e minuut.
Camaganacan rent richting de bal. Camaganacan geeft een lange en hoge pass. Maambong probeert naar een medespeler te passen. Palapal bereikt de bal nog maar net als eerste. Palapal haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Matiyaga bokst de bal weg.

40e minuut.
Jaralve geeft een lange en hoge pass. Inworp. Magadap met een snelle inworp. Butac rent richting de bal. Butac geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Donkeys 64%, South del Norte 36%.
AC Donkeys - South del Norte 0:1

48e minuut.
Macasa met een snelle inworp. Bauan is nu in balbezit. Bauan met een sublieme pass. Butac bereikt de bal nog maar net als eerste. Butac geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Makil onderschept slim de pass. Makil geeft een lange en hoge pass. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Palapal verovert de bal door een tackle van achteren. Palapal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Martos met de inworp. van Ree geeft de bal voor. Klungelig pakt Cardoso de bal. Palapal bereikt de bal nog maar net als eerste. Palapal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Donkeys 45%, South del Norte 55%.
AC Donkeys - South del Norte 0:1