Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Royal Giligans Far Giligans
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


30e minuut.
Daar is Sytengco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godoy is nu in balbezit. Manguino bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy verovert de bal door een tackle van achteren. Godoy speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Giligans - Far Giligans 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Giligans 55%, Far Giligans 45%.
Royal Giligans - Far Giligans 0:1

56e minuut.
Banting verovert de bal door een tackle van achteren. Cagampang bereikt de bal nog maar net als eerste. Banting onderschept slim de pass. Banting geeft een lange en hoge pass. Godoy is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Banting geeft een lange en hoge pass. Manguino probeert de bal aan de voet te houden. Godoy is nu in balbezit. Godoy schiet op doel. Lappay springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Manongdo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alimboyugen met de inworp. Cagampang bereikt de bal nog maar net als eerste. Cagampang geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lagac met een snelle inworp. Manguino heeft problemen om de bal te vangen. Manguino geeft een lange en hoge pass. Malipot springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Royal Giligans - Far Giligans 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Giligans 47%, Far Giligans 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Royal Giligans - Far Giligans 1:1