Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Donkeys FA Cows
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


20e minuut.
Jaralve bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolosa is nu in balbezit. Tolosa probeert naar een medespeler te passen. Palapal is nu in balbezit. Palapal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Daguhay probeert de bal aan de voet te houden. Palapal rent richting de bal. Quiray is nu in balbezit. Palapal verovert de bal door een tackle van achteren. Palapal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Corong bereikt de bal nog maar net als eerste. Camaganacan bereikt de bal nog maar net als eerste. Corong verovert de bal door een tackle van achteren. Corong schiet op doel. Alumisin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Donkeys - FA Cows 0:1

42e minuut.
Corong rent richting de bal. Aniag is nu in balbezit. Corong onderschept slim de pass. Corong schiet op doel. Alumisin probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Maambong bereikt de bal nog maar net als eerste. Maambong passt de bal met de wreef. Palapal bereikt de bal nog maar net als eerste. Palapal schiet op doel. Maralit probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Donkeys 54%, FA Cows 46%.
AC Donkeys - FA Cows 0:1

48e minuut.
Makil kopt de bal weg. Daar is Tolosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tolosa met een sublieme pass. Corong rent richting de bal. Corong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Maambong rent richting de bal. Daguhay onderschept slim de pass. Daguhay met een sublieme pass. Napuli bereikt de bal nog maar net als eerste. Napuli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Jaralve heeft problemen om de bal te vangen. Napuli speelt de bal door. Corong heeft problemen om de bal te vangen. Corong draait met de bal, schiet en ... Alumisin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Donkeys - FA Cows 0:2

80e minuut.
Palapal speelt de bal door. van Ree is nu in balbezit. Bulanan maakt een afschuwelijke overtreding. Bulanan is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

85e minuut.
Dagsaan passt de bal zonder na te denken. van Ree rent richting de bal. van Ree passt de bal zonder na te denken. Palapal rent richting de bal. Palapal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Donkeys 54%, FA Cows 46%.
AC Donkeys - FA Cows 0:2