Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
South del Norte Kanlurang Guards
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Garong met de inworp. Patao rent richting de bal. Labao legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Patao is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Patao legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
South del Norte - Kanlurang Guards 0:1

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bauan met een snelle inworp. Patao bereikt de bal nog maar net als eerste. Macalinaw onderschept slim de pass. Macalinaw geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
South del Norte - Kanlurang Guards 1:1

24e minuut.
Bagsit trapt de bal weg. Macalinaw kopt de bal weg. Daar is Bumacod, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butac rent richting de bal. Butac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Magadap met een sublieme pass. Butac bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ygot. Ygot krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Balatico probeert naar een medespeler te passen. Gali is nu in balbezit. Macalinaw verovert de bal door een tackle van achteren. Patao onderschept slim de pass. Patao schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
South del Norte - Kanlurang Guards 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: South del Norte 44%, Kanlurang Guards 56%.
South del Norte - Kanlurang Guards 1:2

47e minuut.
Labao raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Carey komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Mabilangan geeft een lange en hoge pass. Bauan rent richting de bal. Bauan passt de bal in één keer door. Butac rent richting de bal. Butac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Balatico met een snelle inworp. Patao bereikt de bal nog maar net als eerste. Carey bereikt de bal nog maar net als eerste. Carey passt de bal zonder na te denken. Mabilangan met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Burton met een harde bal richting middenveld. Calambacal rent richting de bal. Bumacod begaat een overtreding. Bumacod krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Ygot kopt de bal weg. Carey bereikt de bal nog maar net als eerste. Gali verovert de bal door een tackle van achteren. Patao is nu in balbezit. Patao haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: South del Norte 57%, Kanlurang Guards 43%.
South del Norte - Kanlurang Guards 1:2