Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kanlurang Guards South del Norte
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Patao is nu in balbezit. Macalinaw verovert de bal door een tackle van achteren. Macalinaw probeert naar een medespeler te passen. Gali bereikt de bal nog maar net als eerste. Gali draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Klungelig pakt Sinagtala de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Macalinaw met de inworp. Elefante is nu in balbezit. Elefante geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Butac probeert naar een medespeler te passen. Bumacod is nu in balbezit. Ygot is nu in balbezit. Bumacod verovert de bal door een tackle van achteren. Bumacod schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Ygot bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Butac zijn tegenspeler op de grond. Ygot is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Calambacal zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Macalinaw kopt de bal weg. Klungelig pakt Ygot de bal. Butac is nu in balbezit. Butac schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Labao bereikt de bal nog maar net als eerste. Patao onderschept slim de pass. Patao met een sublieme pass. Gali is nu in balbezit. Gali haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Macalinaw rent richting de bal. Macalinaw speelt de bal door. Calambacal rent richting de bal. Bumacod verovert de bal door een tackle van achteren. Bumacod haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kanlurang Guards 66%, South del Norte 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kanlurang Guards - South del Norte 0:0

54e minuut.
Calambacal is nu in balbezit. Butac bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Calambacal. Calambacal krijgt een gele kaart. Butac is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Macalinaw met een snel genomen vrije trap. Daar is Pacana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bumacod rent richting de bal. Bumacod schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kanlurang Guards - South del Norte 0:1

65e minuut.
Labao met de inworp. Macalinaw is nu in balbezit. Macalinaw met een sublieme pass. Butac bereikt de bal nog maar net als eerste. Butac haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kanlurang Guards - South del Norte 0:2

73e minuut.
Ygot rent richting de bal. Labao onderschept slim de pass. Labao probeert naar een medespeler te passen. Butac rent richting de bal. Butac schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Cardoso rent richting de bal. Gali onderschept slim de pass. Gali passt de bal zonder na te denken. Daar is Garong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garong geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kanlurang Guards 52%, South del Norte 48%.
Kanlurang Guards - South del Norte 0:2