Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kabayan Boyz Magic Sporting Club
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 17.8
average Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Bati passt de bal met de wreef. Dualos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dualos met een sublieme pass. Romuar rent richting de bal. Romuar draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kabayan Boyz - Magic Sporting Club 0:1

11e minuut.
Dagupion rent richting de bal. Dagupion geeft de bal voor. Pallasa rent richting de bal. Maguddayo rent richting de bal. Maguddayo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Maguddayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bati is nu in balbezit. Maguddayo verovert de bal door een tackle van achteren. Maguddayo haalt uit met een fantastische trap. Calilan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kabayan Boyz - Magic Sporting Club 1:1

20e minuut.
Bagsit bereikt de bal nog maar net als eerste. Bati verovert de bal door een tackle van achteren. Bati met een sublieme pass. Dualos rent richting de bal. Dualos geeft een hoge lob. Satot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Sagayadoro de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Batoon rent richting de bal. Tabing is nu in balbezit. Buanaventura tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buanaventura krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Dualos rent richting de bal. Dualos passt de bal in één keer door. Romuar is nu in balbezit. Romuar schiet op doel. Satot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kabayan Boyz - Magic Sporting Club 1:2

38e minuut.
Vidanes passt de bal met de wreef. Daar is Tabing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buanaventura. Buanaventura krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kabayan Boyz 72%, Magic Sporting Club 28%.
Kabayan Boyz - Magic Sporting Club 1:2

68e minuut.
Daar is Sampilo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sampilo speelt de bal door. Greatwich heeft problemen om de bal te vangen. Romuar rent richting de bal. Romuar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Kangleon geeft een hoge lob. Tabing kopt de bal weg. Greatwich controleert de bal met de borst. Romuar rent richting de bal. Romuar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Dagupion rent richting de bal. Dualos verovert de bal door een tackle van achteren. Dualos probeert naar een medespeler te passen. Romuar bereikt de bal nog maar net als eerste. Romuar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kabayan Boyz 57%, Magic Sporting Club 43%.
Kabayan Boyz - Magic Sporting Club 1:2