Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Swabe Waterside Magic Sporting Club
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


21e minuut.
Babingao met een sublieme pass. Romuar heeft problemen om de bal te vangen. Caga-anan bereikt de bal nog maar net als eerste. Romuar bereikt de bal nog maar net als eerste. Romuar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swabe Waterside 68%, Magic Sporting Club 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Swabe Waterside - Magic Sporting Club 0:0

49e minuut.
Tubaon is nu in balbezit. Palapal onderschept slim de pass. Palapal met een sublieme pass. Quimuyog bereikt de bal nog maar net als eerste. Quimuyog draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Sampilo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dualos komt het veld opgelopen. Calilan trapt de bal weg van het doel. Dalogdog is nu in balbezit. Bati schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bati krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Babingao verovert de bal door een tackle van achteren. Babingao met een sublieme pass. Quimuyog rent richting de bal. Quimuyog schiet op doel. Calilan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swabe Waterside - Magic Sporting Club 1:0

65e minuut.
Dalogdog heeft problemen om de bal te vangen. Tabing bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabing passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dualos de bal. Dualos geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Dalogdog probeert naar een medespeler te passen. Palapal is nu in balbezit. Palapal speelt de bal door. Quimuyog rent richting de bal. Quimuyog haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Swabe Waterside - Magic Sporting Club 2:0

88e minuut.
Cabuhat passt de bal zonder na te denken. Tabing rent richting de bal. Romuar rent richting de bal. Romuar draait met de bal, schiet en ... Dimanlig probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Manuyong passt de bal met de wreef. Dualos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dualos passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tabing de bal. Tabing schiet op doel. Dagdag probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Swabe Waterside - Magic Sporting Club 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swabe Waterside 53%, Magic Sporting Club 47%.
Swabe Waterside - Magic Sporting Club 2:1