Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Swabe Waterside Blue Cows
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.2 gemiddelde waardering 21.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ulap zal de hoekschop nemen. Tadena controleert de bal met de borst. Manayan rent richting de bal. Manayan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Swabe Waterside - Blue Cows 1:0

7e minuut.
Rabara bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabara geeft een lange en hoge pass. Bulusan is nu in balbezit. Lagbas onderschept slim de pass. Lagbas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Rabara geeft de bal voor. Caga-anan bereikt de bal nog maar net als eerste. Doon onderschept slim de pass. Lagbas rent richting de bal. Lagbas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Manalili trapt de bal weg van het doel. Lagbas kopt de bal weg. Doon rent richting de bal. Doon draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Caga-anan de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Pitpit rent richting de bal. Pitpit passt de bal in één keer door. Lagmay bereikt de bal nog maar net als eerste. Doon verovert de bal door een tackle van achteren. Doon draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Ulap probeert naar een medespeler te passen. Lagbas rent richting de bal. Lagbas passt de bal met de wreef. Doon rent richting de bal. Doon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Swabe Waterside - Blue Cows 1:1

32e minuut.
Booc bereikt de bal nog maar net als eerste. Doon verovert de bal door een tackle van achteren. Caga-anan bereikt de bal nog maar net als eerste. Doon verovert de bal door een tackle van achteren. Doon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Pitpit de bal onder controle te krijgen. Bulusan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pitpit. Pitpit krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swabe Waterside 61%, Blue Cows 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Swabe Waterside - Blue Cows 1:1

48e minuut.
Doon raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pacquing komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Babingao verovert de bal door een tackle van achteren. Tadena onderschept slim de pass. Tadena probeert naar een medespeler te passen. Pacquing is nu in balbezit. Pacquing draait met de bal, schiet en ... Dagdag probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Pitpit geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lagmay heeft problemen om de bal te vangen. Pacquing is nu in balbezit. Pacquing draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Swabe Waterside - Blue Cows 1:2

55e minuut.
Daar is Babingao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lagbas rent richting de bal. Lagbas passt de bal met de wreef. Pacquing is nu in balbezit. Pacquing draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Dagdag probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Babingao is nu in balbezit. Lagbas onderschept slim de pass. Lagmay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lagmay krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Ibay rent richting de bal. Ibay passt de bal met de wreef. Gavino bereikt de bal nog maar net als eerste. Manayan onderschept slim de pass. Manayan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Palpal-latok rent richting de bal. Manabat onderschept slim de pass. Manabat probeert naar een medespeler te passen. Pacquing rent richting de bal. Pacquing draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Babingao is nu in balbezit. Babingao passt de bal met de wreef. Booc bereikt de bal nog maar net als eerste. Manayan is nu in balbezit. Manayan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Babingao verovert de bal door een tackle van achteren. Babingao passt de bal zonder na te denken. Booc rent richting de bal. Manayan is nu in balbezit. Manayan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Swabe Waterside - Blue Cows 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swabe Waterside 50%, Blue Cows 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Swabe Waterside - Blue Cows 2:2