Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC Kings Laging Handa F.C.
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


14e minuut.
Allado is nu in balbezit. Guiang verovert de bal door een tackle van achteren. Guiang passt de bal met de wreef. Bunac bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunac draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Ugay bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugay geeft de bal voor. Jalili rent richting de bal. Allado verovert de bal door een tackle van achteren. Allado haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Santa Maria bereikt de bal nog maar net als eerste. Santa Maria speelt de bal door. Dailo rent richting de bal. Laraya verovert de bal door een tackle van achteren. Laraya geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Kings - Laging Handa F.C. 1:0

43e minuut.
Santa Maria bereikt de bal nog maar net als eerste. Santa Maria geeft de bal voor. Klungelig pakt Magpoc de bal. Bunac is nu in balbezit. Bunac schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Kings 47%, Laging Handa F.C. 53%.
AFC Kings - Laging Handa F.C. 1:0

50e minuut.
Santa Maria heeft problemen om de bal te vangen. Guiang is nu in balbezit. Guiang geeft een lange en hoge pass. Bunac is nu in balbezit. Bunac haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Rapisura zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quimen heeft problemen om de bal te vangen. Ragot met een sublieme pass. Ugay is nu in balbezit. Ugay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Jalili is nu in balbezit. Magsalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Magsalin met een sublieme pass. Allado is nu in balbezit. Allado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Balamut bereikt de bal nog maar net als eerste. Balamut geeft een lange en hoge pass. Gabayan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bunac bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Kings 48%, Laging Handa F.C. 52%.
AFC Kings - Laging Handa F.C. 1:0