Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Embarrassing Rangers lanao dragons
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.1 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


25e minuut.
Ybut heeft problemen om de bal te vangen. Sapodeng rent richting de bal. Sapodeng passt de bal zonder na te denken. Layumas rent richting de bal. Layumas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Goya passt de bal in één keer door. Sapodeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapodeng probeert naar een medespeler te passen. Layumas is nu in balbezit. Layumas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Embarrassing Rangers - lanao dragons 1:0

44e minuut.
Artadi rent richting de bal. Manlansing verovert de bal door een tackle van achteren. Manlansing passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cagadoc de bal. Cagadoc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Embarrassing Rangers 48%, lanao dragons 52%.
Embarrassing Rangers - lanao dragons 1:0

50e minuut.
Daar is Cagadoc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liclican bereikt de bal nog maar net als eerste. Cagadoc schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Liclican raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Liclican kan niet meer verder spelen. Abuyen komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Sopsop rent richting de bal. Sapodeng verovert de bal door een tackle van achteren. Layumas bereikt de bal nog maar net als eerste. Layumas haalt uit met een fantastische trap. Mamot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Embarrassing Rangers - lanao dragons 2:0

57e minuut.
Dunglao verovert de bal door een tackle van achteren. Tayag onderschept slim de pass. Tayag probeert naar een medespeler te passen. Bables bereikt de bal nog maar net als eerste. Bables probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Ybut is nu in balbezit. Ybut geeft een hoge lob. Manlansing rent richting de bal. Cagadoc rent richting de bal. Cagadoc schiet op doel. Babasa bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bables geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dunglao bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunglao schiet op doel. Babasa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Embarrassing Rangers - lanao dragons 2:1

67e minuut.
Taruc rent richting de bal. Taruc geeft een hoge lob. Tayag kopt de bal weg. Layumas kan de bal niet met de borst controleren. Layumas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Daar is Abuyen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ybut probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bara de bal. Manlansing is nu in balbezit. Manlansing haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Embarrassing Rangers - lanao dragons 2:2

75e minuut.
Dunglao is nu in balbezit. Dunglao passt de bal met de wreef. Cagadoc is nu in balbezit. Manlansing rent richting de bal. Manlansing draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Babasa met een sublieme pass. Dunglao kopt de bal weg. Artadi is nu in balbezit. Manlansing onderschept slim de pass. Manlansing draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Dunglao passt de bal met de wreef. Manlansing is nu in balbezit. Bara is nu in balbezit. Manlansing verovert de bal door een tackle van achteren. Manlansing schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Embarrassing Rangers - lanao dragons 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Embarrassing Rangers 60%, lanao dragons 40%.
Embarrassing Rangers - lanao dragons 2:3