Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Far Eastern Stars Crazy Sphere
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Babao trapt de bal weg. Cabatic rent richting de bal. Tacdol begaat een overtreding. Tacdol krijgt een gele kaart. Cabatic is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cabatic met een snel genomen vrije trap. Malixi rent richting de bal. Malixi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Malibiran geeft een lange en hoge pass. Inworp. Uminga met de inworp. Saymo rent richting de bal. Saymo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Agapito verovert de bal door een tackle van achteren. Agapito passt de bal in één keer door. Kalinisan rent richting de bal. Sagaysay verovert de bal door een tackle van achteren. Sagaysay geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Uminga met de inworp. Cua rent richting de bal. Cua speelt de bal door. Undayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Undayan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Far Eastern Stars 47%, Crazy Sphere 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Far Eastern Stars - Crazy Sphere 0:0

52e minuut.
Tacwigan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cabatic rent richting de bal. Cabatic geeft een hoge lob. Malixi is nu in balbezit. Malixi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Far Eastern Stars - Crazy Sphere 1:0

55e minuut.
Cua probeert naar een medespeler te passen. Gannod is nu in balbezit. Gannod geeft een lange en hoge pass. Sagaysay kopt de bal weg. Sagaysay geeft een lange en hoge pass. Babao kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Tumang geeft een lange en hoge pass. Undayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Manguinao bereikt de bal nog maar net als eerste. Undayan onderschept slim de pass. Undayan geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Kalinisan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tacdol rent richting de bal. Tacdol probeert naar een medespeler te passen. Daar is Saymo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saymo passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Manguinao met een snelle inworp. Cua speelt de bal door. Saymo is nu in balbezit. Undayan is nu in balbezit. Undayan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Saymo bereikt de bal nog maar net als eerste. Saymo passt de bal zonder na te denken. Undayan is nu in balbezit. Undayan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tumang de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Far Eastern Stars - Crazy Sphere 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Far Eastern Stars 51%, Crazy Sphere 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Far Eastern Stars - Crazy Sphere 1:1