Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
City Laguna Calm Boyz
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


18e minuut.
Javier speelt de bal door. Magbag is nu in balbezit. Magbag passt de bal met de wreef. Gungab bereikt de bal nog maar net als eerste. Gungab draait met de bal, schiet en ... Vejerano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Halog de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
City Laguna - Calm Boyz 1:0

31e minuut.
Mabaquiao rent richting de bal. Magbag onderschept slim de pass. Magbag passt de bal in één keer door. Gungab bereikt de bal nog maar net als eerste. Gungab haalt uit met een fantastische trap. Vejerano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Macaalay passt de bal zonder na te denken. Daar is Gungab, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gungab schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dumaran de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
City Laguna - Calm Boyz 2:0

36e minuut.
Mabaquiao heeft problemen om de bal te vangen. Dagdagan rent richting de bal. Magbag onderschept slim de pass. Gungab is nu in balbezit. Gungab draait met de bal, schiet en ... Vejerano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Gungab de bal. Vejerano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: City Laguna 45%, Calm Boyz 55%.
City Laguna - Calm Boyz 2:0

73e minuut.
Dagdagan is nu in balbezit. Magbag bereikt de bal nog maar net als eerste. Magbag speelt de bal door. Gungab is nu in balbezit. Gungab draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: City Laguna 37%, Calm Boyz 63%.
City Laguna - Calm Boyz 2:0