Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FA Laguna Laging Handa F.C.
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


7e minuut.
Rapisura geeft een lange en hoge pass. Tagalicod heeft problemen om de bal te vangen. Dailo maakt een afschuwelijke overtreding. Dailo krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Malalis met een snelle inworp. Tagalicod bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Dailo zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dailo naar de kleedkamers voor een vroege douche.

8e minuut.
Magpoc is nu in balbezit. Magpoc geeft de bal voor. Magsalin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tagalicod rent richting de bal. Tagalicod haalt uit met een fantastische trap. Raagas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Estepa rent richting de bal. Tagalicod is nu in balbezit. Magsalin begaat een overtreding. Magsalin krijgt een gele kaart. Tagalicod is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Estepa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Saoyen is nu in balbezit. Macale onderschept slim de pass. Macale draait met de bal, schiet en ... Paal!

28e minuut.
To-ong verovert de bal door een tackle van achteren. To-ong geeft de bal voor. Gabayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Macale onderschept slim de pass. Macale schiet op doel. Raagas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FA Laguna - Laging Handa F.C. 1:0

44e minuut.
Allado onderschept slim de pass. Allado met een sublieme pass. Magsalin rent richting de bal. Allado rent richting de bal. Allado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FA Laguna - Laging Handa F.C. 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FA Laguna 50%, Laging Handa F.C. 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FA Laguna - Laging Handa F.C. 1:1

76e minuut.
Hilaga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Calicdan de bal. Calicdan passt de bal met de wreef. Malalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Malalis geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Raagas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Tagalicod is nu in balbezit. Rapisura rent richting de bal. Rapisura passt de bal met de wreef. Macale is nu in balbezit. Macale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FA Laguna - Laging Handa F.C. 2:1

86e minuut.
Singian met een snelle inworp. Tagalicod is nu in balbezit. Magpoc legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tagalicod is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tagalicod kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FA Laguna 33%, Laging Handa F.C. 67%.
FA Laguna - Laging Handa F.C. 2:1