Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crazy Sphere lanao dragons
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.7 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Bables zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cagadoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Manguinao bereikt de bal nog maar net als eerste. Cagadoc onderschept slim de pass. Cagadoc draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Madrigal passt de bal zonder na te denken. Manguinao rent richting de bal. Manguinao passt de bal in één keer door. Tacdol rent richting de bal. Tacdol geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Manguinao is nu in balbezit. Manguinao geeft de bal voor. Dungo kopt de bal weg. Cagadoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Cagadoc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Taeza rent richting de bal. Cua is nu in balbezit. Cua speelt de bal door. Bables rent richting de bal. Bables probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Madrigal met een sublieme pass. Tacdol is nu in balbezit. Tacdol met een sublieme pass. Manlansing is nu in balbezit. Manlansing draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crazy Sphere - lanao dragons 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crazy Sphere 56%, lanao dragons 44%.
Crazy Sphere - lanao dragons 0:1

50e minuut.
Uminga bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamot met een sublieme pass. Manguinao is nu in balbezit. Cagadoc onderschept slim de pass. Cagadoc draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Dunglao speelt de bal door. Daar is Taeza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taeza passt de bal in één keer door. Cagadoc controleert de bal met de borst. Cagadoc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Dunglao speelt de bal door. Cagadoc is nu in balbezit. Cagadoc passt de bal in één keer door. Manlansing is nu in balbezit. Manlansing schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Dunglao is nu in balbezit. Dunglao passt de bal zonder na te denken. Gannod is nu in balbezit. Manlansing onderschept slim de pass. Manlansing draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Babao probeert naar een medespeler te passen. Undayan kopt de bal weg. Saymo is nu in balbezit. Saymo draait met de bal, schiet en ... Mamot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Babao met een harde bal richting middenveld. Tacdol is nu in balbezit. Tacdol speelt de bal door. Saymo rent richting de bal. Saymo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Cagadoc passt de bal in één keer door. Taeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Manlansing schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Manlansing krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crazy Sphere 55%, lanao dragons 45%.
Crazy Sphere - lanao dragons 0:1