Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Laging Handa F.C. Shameful Thunder
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Klungelig pakt Magpoc de bal. Hubalde is nu in balbezit. Hubalde haalt uit met een fantastische trap. Saoyen probeert de bal aan de voet te houden. Raagas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laging Handa F.C. - Shameful Thunder 0:1

11e minuut.
Rapisura passt de bal in één keer door. Magpoc speelt de bal door. Punsalang probeert de bal aan de voet te houden. Bariring is nu in balbezit. Bariring haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Manicad probeert naar een medespeler te passen. Palumbarit bereikt de bal nog maar net als eerste. Palumbarit probeert naar een medespeler te passen. Hubalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubalde draait met de bal, schiet en ... Raagas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Bariring met een sublieme pass. Hubalde rent richting de bal. Saoyen onderschept slim de pass. Bariring onderschept slim de pass. Bariring draait met de bal, schiet en ... Raagas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Laging Handa F.C. - Shameful Thunder 0:2

27e minuut.
Manicad bereikt de bal nog maar net als eerste. Punsalang verovert de bal door een tackle van achteren. Punsalang probeert naar een medespeler te passen. Allado is nu in balbezit. Allado draait met de bal, schiet en ... Lumagbas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Laging Handa F.C. - Shameful Thunder 1:2

45e minuut.
Bariring heeft problemen om de bal te vangen. Hubalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Bariring bereikt de bal nog maar net als eerste. Bariring draait met de bal, schiet en ... Raagas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laging Handa F.C. - Shameful Thunder 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laging Handa F.C. 52%, Shameful Thunder 48%.
Laging Handa F.C. - Shameful Thunder 1:3

57e minuut.
Dalisay geeft een lange en hoge pass. Inworp. Agpaoa met een snelle inworp. Ugay bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugay geeft de bal voor. Lumagbas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Raposas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ugay met een snelle inworp. Magsalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Magsalin geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laging Handa F.C. 31%, Shameful Thunder 69%.
Laging Handa F.C. - Shameful Thunder 1:3