Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lanao dragons Laging Handa F.C.
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17
average Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Magsalin onderschept slim de pass. Magsalin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sopsop de bal. Allado onderschept slim de pass. Allado draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Magsalin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Paat komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Manlansing is nu in balbezit. Rapisura verovert de bal door een tackle van achteren. Cagadoc verovert de bal door een tackle van achteren. Cagadoc draait met de bal, schiet en ... Saoyen probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Jacang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugay onderschept slim de pass. Ugay probeert naar een medespeler te passen. Allado rent richting de bal. Allado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lanao dragons - Laging Handa F.C. 0:1

35e minuut.
Bables geeft een hoge lob. Saoyen probeert de bal aan de voet te houden. Manlansing rent richting de bal. Manlansing haalt uit met een fantastische trap. Raagas probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Manlansing is nu in balbezit. Manlansing passt de bal zonder na te denken. Dungo rent richting de bal. Dungo geeft de bal voor. Manlansing is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
lanao dragons - Laging Handa F.C. 1:1

41e minuut.
Magpoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Magpoc probeert naar een medespeler te passen. Gabayan speelt de bal door. Klungelig pakt Manlansing de bal. Manlansing haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lanao dragons - Laging Handa F.C. 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lanao dragons 60%, Laging Handa F.C. 40%.
lanao dragons - Laging Handa F.C. 2:1

77e minuut.
Dungo verovert de bal door een tackle van achteren. Dungo met een sublieme pass. Manlansing rent richting de bal. Cagadoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Cagadoc haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
lanao dragons - Laging Handa F.C. 3:1

86e minuut.
Dailo rent richting de bal. Cagadoc is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dailo. Dailo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lanao dragons 47%, Laging Handa F.C. 53%.
lanao dragons - Laging Handa F.C. 3:1