Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shameful Thunder Puti Snakes
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 20.4
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


8e minuut.
Doeltrap. Lumagbas met een harde bal richting middenveld. Carasig kopt de bal weg. Ramoran bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramoran schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Bariring bereikt de bal nog maar net als eerste. Bariring speelt de bal door. Ahkiong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubalde schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Dimaunahan kopt de bal weg. Daar is Baratang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sese met een sublieme pass. Ramoran bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramoran draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Baratang rent richting de bal. Ramoran rent richting de bal. Ramoran met een sublieme pass. Sese bereikt de bal nog maar net als eerste. Sese draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Palumbarit bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramoran onderschept slim de pass. Ramoran passt de bal zonder na te denken. Sese bereikt de bal nog maar net als eerste. Sese schiet op doel. Lumagbas bokst de bal weg. Lumagbas met een sublieme pass. Carasig kopt de bal weg. Dalisay probeert de bal met de borst te controleren. Ramoran is nu in balbezit. Ramoran draait met de bal, schiet en ... Paal! Lumagbas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Sese is nu in balbezit. Sese haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shameful Thunder - Puti Snakes 0:1

27e minuut.
Baratang rent richting de bal. Baratang passt de bal in één keer door. Dalisay bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalisay geeft een lange en hoge pass. Hubalde krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shameful Thunder - Puti Snakes 1:1

28e minuut.
Hubalde heeft problemen om de bal te vangen. Ahkiong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahkiong geeft een lange en hoge pass. Hubalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubalde schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Ramoran onderschept slim de pass. Ramoran probeert naar een medespeler te passen. Dalisay bereikt de bal nog maar net als eerste. Sese onderschept slim de pass. Sese schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Bariring is nu in balbezit. Bariring haalt uit met een fantastische trap. Hubalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubalde schiet op doel. Ahkiong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shameful Thunder - Puti Snakes 2:1

45e minuut.
Palumbarit onderschept slim de pass. Carasig onderschept slim de pass. Carriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Carasig verovert de bal door een tackle van achteren. Carasig geeft een hoge lob. Lumagbas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shameful Thunder 46%, Puti Snakes 54%.
Shameful Thunder - Puti Snakes 2:1

68e minuut.
Bariring rent richting de bal. Carasig onderschept slim de pass. Carasig probeert naar een medespeler te passen. Hubalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubalde haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Carriaga rent richting de bal. Carriaga geeft een hoge lob. Aporongao probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hubalde rent richting de bal. Hubalde schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Palumbarit rent richting de bal. Sese verovert de bal door een tackle van achteren. Manicad rent richting de bal. Sese verovert de bal door een tackle van achteren. Sese draait met de bal, schiet en ... Lumagbas bokst de bal weg.

79e minuut.
Dalisay geeft een hoge lob. Dimaunahan geeft de bal voor. Sese is nu in balbezit. Sese haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shameful Thunder - Puti Snakes 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shameful Thunder 51%, Puti Snakes 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shameful Thunder - Puti Snakes 2:2