Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Calm Boyz Crazy Sphere
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten slecht
matig Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Madrigal probeert naar een medespeler te passen. Tacdol is nu in balbezit. Tacdol probeert naar een medespeler te passen. Saymo bereikt de bal nog maar net als eerste. Saymo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Babao trapt de bal weg van het doel. Saymo kopt de bal weg. Halog heeft problemen om de bal te vangen. Undayan is nu in balbezit. Undayan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Saymo rent richting de bal. Saymo passt de bal zonder na te denken. Undayan heeft problemen om de bal te vangen. Undayan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Calm Boyz - Crazy Sphere 0:1

20e minuut.
Saymo passt de bal zonder na te denken. Maneclang bereikt de bal nog maar net als eerste. Maneclang probeert naar een medespeler te passen. Mabaquiao is nu in balbezit. Mabaquiao geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Dagdagan is nu in balbezit. Saymo verovert de bal door een tackle van achteren. Saymo met een sublieme pass. Undayan is nu in balbezit. Undayan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Calm Boyz - Crazy Sphere 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calm Boyz 56%, Crazy Sphere 44%.
Calm Boyz - Crazy Sphere 0:2

46e minuut.
Bangwa onderschept slim de pass. Bangwa passt de bal zonder na te denken. Agbayani rent richting de bal. Mabaquiao rent richting de bal. Mabaquiao draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Calm Boyz - Crazy Sphere 1:2

50e minuut.
Yacapin is nu in balbezit. Yacapin geeft de bal voor. Daar is Tacdol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Labong rent richting de bal. Labong geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Taeza is nu in balbezit. Taeza passt de bal met de wreef. Dagdagan bereikt de bal nog maar net als eerste. Saymo onderschept slim de pass. Saymo geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Vejerano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Cagadas passt de bal met de wreef. Uminga rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yacapin. Yacapin krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Labong heeft problemen om de bal te vangen. Labong probeert naar een medespeler te passen. Agbayani is nu in balbezit. Mabaquiao rent richting de bal. Mabaquiao schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calm Boyz 52%, Crazy Sphere 48%.
Calm Boyz - Crazy Sphere 1:2