Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
City Laguna Far Eastern Stars
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18.1
zwak Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Banasan is nu in balbezit. Banasan geeft een lange en hoge pass. Kabaong kopt de bal weg. Daar is Gungab, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gungab draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
City Laguna - Far Eastern Stars 1:0

4e minuut.
Magbag verovert de bal door een tackle van achteren. Cabatic rent richting de bal. Gungab verovert de bal door een tackle van achteren. Gungab draait met de bal, schiet en ... Marasigan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
City Laguna - Far Eastern Stars 2:0

8e minuut.
Cabatic heeft problemen om de bal te vangen. Gungab is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cabatic. Cabatic krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Domugho is nu in balbezit. Agapito verovert de bal door een tackle van achteren. Agapito passt de bal zonder na te denken. Undayan heeft problemen om de bal te vangen. Undayan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
City Laguna - Far Eastern Stars 2:1

22e minuut.
Agapito rent richting de bal. Agapito passt de bal in één keer door. Banasan bereikt de bal nog maar net als eerste. Malixi onderschept slim de pass. Malixi haalt uit met een fantastische trap. Mangalap verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gutilban kopt de bal weg. Magbag probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cabatic rent richting de bal. Cabatic draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
City Laguna - Far Eastern Stars 2:2

27e minuut.
Agapito met een sublieme pass. Malixi bereikt de bal nog maar net als eerste. Undayan is nu in balbezit. Undayan haalt uit met een fantastische trap. Mangalap probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
City Laguna - Far Eastern Stars 2:3

42e minuut.
Bayuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Bayuga met een snelle inworp. Undayan geeft een lange en hoge pass. Mangabel kopt de bal weg. Mangalap kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
City Laguna - Far Eastern Stars 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: City Laguna 53%, Far Eastern Stars 47%.
City Laguna - Far Eastern Stars 2:4

66e minuut.
Undayan geeft de bal voor. Bayuga kopt de bal weg. Klungelig pakt Itchon de bal. Malixi is nu in balbezit. Malixi schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: City Laguna 59%, Far Eastern Stars 41%.
City Laguna - Far Eastern Stars 2:4