Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Infamous Miners Crazy Sphere
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Taeza geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gaffud met de inworp. Calimlim is nu in balbezit. Calimlim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Tacdol bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacusan geeft de bal voor. Undayan rent richting de bal. Undayan draait met de bal, schiet en ... Manila probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Cua rent richting de bal. Tabaquing rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gabato. Gabato krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Labrador geeft een hoge lob. Klungelig pakt Manguinao de bal. Puzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Calimlim bereikt de bal nog maar net als eerste. Calimlim draait met de bal, schiet en ... Babao kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Miners - Crazy Sphere 1:0

22e minuut.
Madrigal geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tumibay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calimlim bereikt de bal nog maar net als eerste. Calimlim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Miners 37%, Crazy Sphere 63%.
Infamous Miners - Crazy Sphere 1:0

46e minuut.
Undayan probeert naar een medespeler te passen. Tabaquing heeft problemen om de bal te vangen. Puzon rent richting de bal. Calimlim rent richting de bal. Calimlim draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Rodriguez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tabaquing is nu in balbezit. Cainglit speelt de bal door. Undayan is nu in balbezit. Undayan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Miners 60%, Crazy Sphere 40%.
Infamous Miners - Crazy Sphere 1:0