Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Far Eastern Hamsters Puti Union
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Agunod speelt de bal door. Lakian bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguiling is nu in balbezit. Lakian verovert de bal door een tackle van achteren. Lakian draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Daar is Conti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acolola bereikt de bal nog maar net als eerste. Acolola geeft een lange en hoge pass. Agunod is nu in balbezit. Agunod schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Cayabyab onderschept slim de pass. Cayabyab met een sublieme pass. Macandog bereikt de bal nog maar net als eerste. Agunod onderschept slim de pass. Agunod schiet op doel. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Conti met een sublieme pass. Ganutan is nu in balbezit. Bantoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganutan verovert de bal door een tackle van achteren. Ganutan schiet op doel. Patubo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Caluncagin rent richting de bal. Conti onderschept slim de pass. Conti speelt de bal door. Ganutan is nu in balbezit. Ganutan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Far Eastern Hamsters 43%, Puti Union 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Far Eastern Hamsters - Puti Union 0:0

48e minuut.
Gago kopt de bal weg. Klungelig pakt Conti de bal. Conti met een sublieme pass. Ganutan is nu in balbezit. Ganutan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Conti verovert de bal door een tackle van achteren. Conti passt de bal met de wreef. Ganutan rent richting de bal. Ganutan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Far Eastern Hamsters - Puti Union 1:0

68e minuut.
Conti rent richting de bal. Conti passt de bal zonder na te denken. Ganutan is nu in balbezit. Ganutan draait met de bal, schiet en ... Patubo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Far Eastern Hamsters - Puti Union 2:0

82e minuut.
Bantoc rent richting de bal. Bantoc geeft een hoge lob. Agunod bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakian bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakian haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Acolola probeert de bal aan de voet te houden. Ganutan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bantoc. Bantoc krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Far Eastern Hamsters 50%, Puti Union 50%.
Far Eastern Hamsters - Puti Union 2:0