Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sikat Thunder North Barako
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 21
weak Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


9e minuut.
Balingit rent richting de bal. Copon onderschept slim de pass. Copon geeft een hoge lob. Bohol is nu in balbezit. Bohol schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Angara passt de bal met de wreef. Daar is Mataac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cambonga rent richting de bal. Cambonga draait met de bal, schiet en ... Alvarez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Sibayan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Balingit. Sibayan raakt geblesseerd tijdens het duel. Bongolan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Caharian rent richting de bal. Caharian draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Bocasan verovert de bal door een tackle van achteren. Bocasan geeft een hoge lob. Maggay probeert de bal met de borst te controleren. Copon verovert de bal door een tackle van achteren. Copon haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Dulag geeft de bal voor. Mataac kopt de bal weg. Daar is Isip, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cambonga is nu in balbezit. Cambonga haalt uit met een fantastische trap. Alvarez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Abayan geeft een hoge lob. Bongolan rent richting de bal. Cambonga verovert de bal door een tackle van achteren. Cabasug rent richting de bal. Cabasug schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sikat Thunder 59%, North Barako 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sikat Thunder - North Barako 0:0

53e minuut.
Tukodlangit bereikt de bal nog maar net als eerste. Tukodlangit geeft de bal voor. Balingit bereikt de bal nog maar net als eerste. Balingit speelt de bal door. Mataac geeft een lange en hoge pass. Alvarez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Abayan geeft een hoge lob. Isip bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambonga begaat een overtreding. Cambonga krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Daar is Balingit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sibayan onderschept slim de pass. Sibayan passt de bal met de wreef. Bohol rent richting de bal. Bohol draait met de bal, schiet en ... Dapat bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sikat Thunder 39%, North Barako 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sikat Thunder - North Barako 0:0