Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stoke Waterside Fiery Dragons
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Klungelig pakt Bisaya de bal. Dangtayan onderschept slim de pass. Dangtayan met een sublieme pass. Cuyos rent richting de bal. Cuyos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stoke Waterside - Fiery Dragons 1:0

12e minuut.
Sagudan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagudan speelt de bal door. Lumawig rent richting de bal. Lumawig geeft een hoge lob. Mangulabnan probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stoke Waterside - Fiery Dragons 1:1

13e minuut.
Cataran speelt de bal door. Klungelig pakt Cuyos de bal. Mangulabnan is nu in balbezit. Mangulabnan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Agatep is nu in balbezit. Bisaya onderschept slim de pass. Dangtayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisaya verovert de bal door een tackle van achteren. Bisaya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Arigo is nu in balbezit. Maduli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arigo raakt geblesseerd tijdens het duel. Ylagan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Mangulabnan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bisaya rent richting de bal. Bisaya draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Dangtayan speelt de bal door. Mangulabnan bereikt de bal nog maar net als eerste. Agatep rent richting de bal. Mangulabnan is nu in balbezit. Mangulabnan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stoke Waterside - Fiery Dragons 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stoke Waterside 65%, Fiery Dragons 35%.
Stoke Waterside - Fiery Dragons 1:2

51e minuut.
Arigo geeft een hoge lob. Inworp. Maduli met een snelle inworp. Klungelig pakt Macam de bal. Macam geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stoke Waterside 51%, Fiery Dragons 49%.
Stoke Waterside - Fiery Dragons 1:2