Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oriental Nomads Hard Hamsters
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 13.7
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Balanga passt de bal in één keer door. Babasa rent richting de bal. Babasa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Buractaon de bal. Buractaon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Duco is nu in balbezit. Atabay bereikt de bal nog maar net als eerste. Atabay passt de bal zonder na te denken. Buractaon bereikt de bal nog maar net als eerste. Buractaon draait met de bal, schiet en ... Borja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Duco geeft de bal voor. Atabay kopt de bal weg. Tulud bereikt de bal nog maar net als eerste. Buractaon onderschept slim de pass. Buractaon draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Malang bereikt de bal nog maar net als eerste. Olalia onderschept slim de pass. Bagasao schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bagasao is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

33e minuut.
Balanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Buractaon verovert de bal door een tackle van achteren. Buractaon met een sublieme pass. Olalia heeft problemen om de bal te vangen. Olalia geeft de bal voor. Borja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Atabay is nu in balbezit. Atabay geeft de bal voor. Dimawili heeft problemen om de bal te vangen. Buractaon is nu in balbezit. Buractaon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Olalia rent richting de bal. Malang rent richting de bal. Olalia schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Malang raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

43e minuut.
Salumag probeert naar een medespeler te passen. Buractaon rent richting de bal. Atabay is nu in balbezit. Atabay schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tulud de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oriental Nomads - Hard Hamsters 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oriental Nomads 38%, Hard Hamsters 62%.
Oriental Nomads - Hard Hamsters 1:0

48e minuut.
Malang geeft een hoge lob. Inworp. Olalia met een snelle inworp. Klungelig pakt Atabay de bal. Atabay schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Buractaon bereikt de bal nog maar net als eerste. Buractaon schiet op doel. Borja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oriental Nomads - Hard Hamsters 2:0

59e minuut.
Klungelig pakt Babasa de bal. Atabay is nu in balbezit. Atabay passt de bal met de wreef. Buractaon bereikt de bal nog maar net als eerste. Buractaon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oriental Nomads - Hard Hamsters 3:0

62e minuut.
Klungelig pakt Salumag de bal. Salumag probeert naar een medespeler te passen. Atabay bereikt de bal nog maar net als eerste. Buractaon bereikt de bal nog maar net als eerste. Buractaon draait met de bal, schiet en ... Borja bokst de bal weg.

64e minuut.
España kopt de bal weg. Agbisit bereikt de bal nog maar net als eerste. Buñagan is nu in balbezit. Agbisit rent richting de bal. Agbisit schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Atabay onderschept slim de pass. Atabay passt de bal met de wreef. Buractaon rent richting de bal. Atabay rent richting de bal. Atabay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oriental Nomads - Hard Hamsters 4:0

76e minuut.
Malang geeft een lange en hoge pass. Inworp. Olalia met een snelle inworp. Daar is Atabay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atabay schiet op doel. Borja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Babasa met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Angobung met de inworp. Atabay is nu in balbezit. Atabay geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oriental Nomads 37%, Hard Hamsters 63%.
Oriental Nomads - Hard Hamsters 4:0