Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
North Barako Stoke Waterside
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 14.9
matig Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


25e minuut.
Dangtayan rent richting de bal. Abayan onderschept slim de pass. Cabasug probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cambonga de bal. Cambonga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Cabasug bereikt de bal nog maar net als eerste. Abay onderschept slim de pass. Abay met een sublieme pass. Cataran rent richting de bal. Cataran draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Cabasug rent richting de bal. Cabasug passt de bal zonder na te denken. Cambonga is nu in balbezit. Cambonga schiet op doel. Cudiamat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
North Barako - Stoke Waterside 1:0

44e minuut.
Cambonga onderschept slim de pass. Cambonga met een sublieme pass. Dulag rent richting de bal. Macam bereikt de bal nog maar net als eerste. Macam haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: North Barako 57%, Stoke Waterside 43%.
North Barako - Stoke Waterside 1:0

52e minuut.
Angara rent richting de bal. Angara geeft een hoge lob. Balingit heeft problemen om de bal te vangen. Cambonga is nu in balbezit. Cambonga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Mataac speelt de bal door. Dangtayan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cambonga. Cambonga krijgt een gele kaart. Dangtayan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Dangtayan kan niet meer verder spelen. Bauan komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Maggay geeft de bal voor. Inworp. Macam met een snelle inworp. Daar is Cuyos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuyos geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Mataac met de inworp. Abay rent richting de bal. Abay geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Dulag de bal onder controle te krijgen. Mataac geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Bauan met een sublieme pass. Cataran is nu in balbezit. Tukodlangit is nu in balbezit. Cataran onderschept slim de pass. Cataran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
North Barako - Stoke Waterside 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: North Barako 53%, Stoke Waterside 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
North Barako - Stoke Waterside 1:1