Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
North Barako Puti Union
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18.9
average Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Acolola geeft een lange en hoge pass. Bogabong rent richting de bal. Bogabong probeert naar een medespeler te passen. Lakian bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakian schiet op doel. Dapat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mendoza trapt de bal weg van het doel. Balingit kopt de bal weg. Cabasug is nu in balbezit. Cabasug haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Abayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Maambong onderschept slim de pass. Maambong met een sublieme pass. Agunod is nu in balbezit. Agunod haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
North Barako - Puti Union 0:1

21e minuut.
Abayan verovert de bal door een tackle van achteren. Cabasug bereikt de bal nog maar net als eerste. Acolola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cabasug raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cabasug kan niet meer verder spelen. Agbuya komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Abayan rent richting de bal. Maambong onderschept slim de pass. Maambong passt de bal in één keer door. Agunod rent richting de bal. Agunod schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
North Barako - Puti Union 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: North Barako 62%, Puti Union 38%.
North Barako - Puti Union 0:2

53e minuut.
Daar is Balingit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agunod is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Balingit. Balingit krijgt een gele kaart. Agunod raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Agunod kan niet meer verder spelen. Amit komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Abayan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tabug komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: North Barako 45%, Puti Union 55%.
North Barako - Puti Union 0:2