Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sikat Thunder Far Eastern Hamsters
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Carangal geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rapatan met een snelle inworp. Conti bereikt de bal nog maar net als eerste. Conti haalt uit met een fantastische trap. Alvarez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikat Thunder - Far Eastern Hamsters 0:1

29e minuut.
Carangal bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganutan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganutan passt de bal met de wreef. Rapatan rent richting de bal. Rapatan geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sikat Thunder 55%, Far Eastern Hamsters 45%.
Sikat Thunder - Far Eastern Hamsters 0:1

51e minuut.
Yumul geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Isip de bal. Ganutan is nu in balbezit. Ganutan schiet op doel. Alvarez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Talusan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yumul met een snelle inworp. Conti is nu in balbezit. Conti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Carangal kopt de bal weg. Klungelig pakt Ganutan de bal. Bongolan is nu in balbezit. Ganutan is nu in balbezit. Ganutan haalt uit met een fantastische trap. Alvarez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Copon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sibayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganaden legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sibayan raakt geblesseerd tijdens het duel. Sibayan legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sikat Thunder - Far Eastern Hamsters 1:1

90e minuut.
Rapatan is nu in balbezit. Carangal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rapatan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rapatan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Yumul is nu in balbezit. Yumul haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikat Thunder - Far Eastern Hamsters 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sikat Thunder 69%, Far Eastern Hamsters 31%.
Sikat Thunder - Far Eastern Hamsters 1:2