Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC Sphere Kabayan Boyz
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 15.2
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Vinoray passt de bal in één keer door. Casido rent richting de bal. Macasero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Macasero krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Tiu probeert de bal aan de voet te houden. Bugaoisan is nu in balbezit. Bugaoisan geeft een lange en hoge pass. Daar is Vinoray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vinoray schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Quililan passt de bal zonder na te denken. Alindogan rent richting de bal. Macasero bereikt de bal nog maar net als eerste. Alindogan verovert de bal door een tackle van achteren. Alindogan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Sphere 38%, Kabayan Boyz 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AFC Sphere - Kabayan Boyz 0:0

55e minuut.
Klungelig pakt Sucgang de bal. Mang-usans is nu in balbezit. Mang-usans geeft een hoge lob. Vinoray bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinoray draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Casido bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunga verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Labuanan. Labuanan krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Agngarayngay bereikt de bal nog maar net als eerste. Mang-usans verovert de bal door een tackle van achteren. Mang-usans speelt de bal door. Vinoray is nu in balbezit. Vinoray haalt uit met een fantastische trap. Seow probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Mang-usans geeft een hoge lob. Labuanan kopt de bal weg. Daar is Bunga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vinoray bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinoray haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Sphere - Kabayan Boyz 1:0

78e minuut.
Labuanan is nu in balbezit. Labuanan speelt de bal door. Bugaoisan speelt de bal door. Vinoray bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinoray draait met de bal, schiet en ... Seow probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Sphere 42%, Kabayan Boyz 58%.
AFC Sphere - Kabayan Boyz 1:0