Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hard Falcons Royal Sphere
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.4
matig Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Oreta bereikt de bal nog maar net als eerste. Balatazo onderschept slim de pass. Pasinabo rent richting de bal. Balatazo onderschept slim de pass. Balatazo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hard Falcons - Royal Sphere 0:1

30e minuut.
Gamol verovert de bal door een tackle van achteren. Gamol passt de bal in één keer door. Paculan speelt de bal door. Oreta rent richting de bal. Oreta haalt uit met een fantastische trap. Bangit verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Balatazo passt de bal in één keer door. Paculan speelt de bal door. Dimawili rent richting de bal. Oreta verovert de bal door een tackle van achteren. Oreta schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hard Falcons 53%, Royal Sphere 47%.
Hard Falcons - Royal Sphere 0:1

56e minuut.
Balatazo geeft een lange en hoge pass. Undayan kopt de bal weg. Yusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Balatazo rent richting de bal. Balatazo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Tapaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinja verovert de bal door een tackle van achteren. Baguion met een sublieme pass. Balatazo is nu in balbezit. Balatazo haalt uit met een fantastische trap. Bathan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hard Falcons 51%, Royal Sphere 49%.
Hard Falcons - Royal Sphere 0:1