Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Adnan Al-Talyani Al-Ain Football Club
Fahad Khamees Tactiek Attack
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
26.8 gemiddelde waardering 28.3
matig Schieten goed
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen matig


9e minuut.
Mustafa met de inworp. Agbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agbo passt de bal met de wreef. Amankwa rent richting de bal. Amankwa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Adnan Al-Talyani - Al-Ain Football Club 0:1

16e minuut.
Cenci is nu in balbezit. Cenci geeft een hoge lob. Abdu Omer heeft problemen om de bal te vangen. Marhiwuño is nu in balbezit. Marhiwuño haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Radwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Radwan geeft een lange en hoge pass. Marhiwuño probeert de bal aan de voet te houden. bin Al Hufi is nu in balbezit. bin Al Hufi draait met de bal, schiet en ... Al Rasibi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adnan Al-Talyani 48%, Al-Ain Football Club 52%.
Adnan Al-Talyani - Al-Ain Football Club 0:1

47e minuut.
Perta geeft een hoge lob. Agbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Amankwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Amankwa draait met de bal, schiet en ... Salim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Salim niet meer kan verder spelen.

50e minuut.
bin Mohamed is nu in balbezit. Jasmi verovert de bal door een tackle van achteren. Jasmi geeft een lange en hoge pass. Marhiwuño rent richting de bal. Marhiwuño haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Al Metsu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cenci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amankwa rent richting de bal. Amankwa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Al Metsu passt de bal zonder na te denken. Al Mustafa is nu in balbezit. Al Mustafa passt de bal zonder na te denken. bin Al Hufi is nu in balbezit. bin Al Hufi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Abdu Awzai passt de bal zonder na te denken. Al Mustafa rent richting de bal. Al Mustafa speelt de bal door. bin Mohamed is nu in balbezit. bin Mohamed draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Radwan met een harde bal richting middenveld. Abdu Omer controleert de bal met de borst. Agbo probeert naar een medespeler te passen. Amankwa rent richting de bal. Amankwa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Adnan Al-Talyani - Al-Ain Football Club 0:2

86e minuut.
Agbo met een sublieme pass. Perta rent richting de bal. Abdu Awzai geeft een hoge lob. Jasmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasmi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Daar is Al Mustafa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al Majed bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Sultan bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Majed onderschept slim de pass. Al Majed geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Adnan Al-Talyani - Al-Ain Football Club 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adnan Al-Talyani 48%, Al-Ain Football Club 52%.
Adnan Al-Talyani - Al-Ain Football Club 1:2