Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Dhafra al Ra`s Al Ain Bursts
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 21
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
AL Hufi speelt de bal door. Metsu heeft problemen om de bal te vangen. Metsu speelt de bal door. AL Hufi bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Hufi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Dhafra al Ra`s - Al Ain Bursts 0:1

10e minuut.
Ahmad Yousif rent richting de bal. Al Metsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Metsu passt de bal in één keer door. Ahmad Yousif bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmad Yousif haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Al Dhafra al Ra`s - Al Ain Bursts 1:1

12e minuut.
Uthman rent richting de bal. Haj Sultan verovert de bal door een tackle van achteren. Haj Sultan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ahmad Yousif, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ahmad Yousif haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Dhafra al Ra`s - Al Ain Bursts 2:1

22e minuut.
Ahmad Yousif onderschept slim de pass. Uthman probeert naar een medespeler te passen. Al Kaabi met een sublieme pass. Ahmad Yousif is nu in balbezit. Ahmad Yousif haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Msarri probeert naar een medespeler te passen. bin Al Rasibi is nu in balbezit. bin Al Rasibi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt AL Hufi de bal. AL Hufi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
El Habib speelt de bal door. Ahmad Yousif bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Metsu begaat een overtreding. Al Metsu krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Ahmad Yousif kopt de bal weg. Al Nard rent richting de bal. Al Nard passt de bal met de wreef. AL Hufi rent richting de bal. AL Hufi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Al Dhafra al Ra`s - Al Ain Bursts 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Dhafra al Ra`s 46%, Al Ain Bursts 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Al Dhafra al Ra`s - Al Ain Bursts 2:2

76e minuut.
Msarri probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Al Kaabi de bal. AL Hufi is nu in balbezit. AL Hufi haalt uit met een fantastische trap. EL Serkal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Dhafra al Ra`s - Al Ain Bursts 2:3

77e minuut.
El Habib onderschept slim de pass. El Habib passt de bal zonder na te denken. Ahmad Yousif is nu in balbezit. Ahmad Yousif draait met de bal, schiet en ... AL Hufi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
AL Hufi passt de bal met de wreef. El Bdeir rent richting de bal. Ahmad Yousif begaat een overtreding. Ahmad Yousif krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Dhafra al Ra`s 39%, Al Ain Bursts 61%.
Al Dhafra al Ra`s - Al Ain Bursts 2:3