Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ra`s Al Dibba Ajman Kingdoom
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.2
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
bin rabee passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt bin Jawhar de bal. Al Anbari bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansur bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ra`s Al Dibba - Ajman Kingdoom 1:0

8e minuut.
bin Shehhi speelt de bal door. bin Hussain bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Anbari onderschept slim de pass. Mansur bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ra`s Al Dibba - Ajman Kingdoom 2:0

12e minuut.
El Gobash bereikt de bal nog maar net als eerste. El Gobash passt de bal met de wreef. Ghudari bereikt de bal nog maar net als eerste. EL Baloushi verovert de bal door een tackle van achteren. EL Baloushi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Salim onderschept slim de pass. bin Al Rasibi onderschept slim de pass. bin Al Rasibi passt de bal met de wreef. EL Baloushi rent richting de bal. EL Baloushi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Sulaiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulaiman geeft de bal voor. EL Baloushi bereikt de bal nog maar net als eerste. EL Baloushi haalt uit met een fantastische trap. Shehhi probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ra`s Al Dibba - Ajman Kingdoom 2:1

30e minuut.
Al Jasmi met de inworp. Klungelig pakt bin Al Rasibi de bal. Mansur speelt de bal door. Al Anbari is nu in balbezit. Al Anbari haalt uit met een fantastische trap. Sufi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Al Anbari bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Anbari draait met de bal, schiet en ... Sufi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ra`s Al Dibba - Ajman Kingdoom 3:1

43e minuut.
bin Al Rasibi is nu in balbezit. bin Al Rasibi geeft de bal voor. Ghudari heeft problemen om de bal te vangen. EL Baloushi verovert de bal door een tackle van achteren. EL Baloushi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
bin Al Rasibi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansur onderschept slim de pass. Mansur probeert naar een medespeler te passen. Al Anbari bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Anbari schiet op doel. Sufi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ra`s Al Dibba 43%, Ajman Kingdoom 57%.
Ra`s Al Dibba - Ajman Kingdoom 3:1

63e minuut.
bin Jawhar is nu in balbezit. bin Al Rasibi begaat een overtreding. bin Jawhar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. bin Jawhar met een snel genomen vrije trap. Al Anbari bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Anbari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Fouad trapt de bal weg. El Gobash kopt de bal weg. Al Jasmi heeft problemen om de bal te vangen. EL Baloushi bereikt de bal nog maar net als eerste. EL Baloushi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ra`s Al Dibba 37%, Ajman Kingdoom 63%.
Ra`s Al Dibba - Ajman Kingdoom 3:1