Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al-Ain Football Club ehabmuohamad@yahoo.com
Attack Tactiek maraba
46% Balbezit 54%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
28.4 gemiddelde waardering 51
good Schieten excellent
poor Passen good
average Verdedigen good


1e minuut.
Daar is Hana Sultan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nyúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyúl speelt de bal door. Hana Darwish rent richting de bal. Hana Darwish schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Awzai geeft een lange en hoge pass. Hana Darwish kopt de bal weg. Nyúl is nu in balbezit. Nyúl haalt uit met een fantastische trap. Al Rasibi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Ain Football Club - ehabmuohamad@yahoo.com 0:1

17e minuut.
Abed Yaseen is nu in balbezit. Hana Sultan begaat een overtreding. Abed Yaseen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Charlieson met een snel genomen vrije trap. Hana Darwish probeert de bal met de borst te controleren. Hana Darwish schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Jasmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyúl onderschept slim de pass. Nyúl passt de bal met de wreef. Hana Darwish is nu in balbezit. Hana Darwish haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Ain Football Club - ehabmuohamad@yahoo.com 0:2

29e minuut.
Agbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Warthani onderschept slim de pass. Warthani geeft een lange en hoge pass. Hana Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Darwish haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Ain Football Club - ehabmuohamad@yahoo.com 0:3

31e minuut.
Borić kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Beitar de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Warthani zijn tegenspeler op de grond. Warthani krijgt een gele kaart.

34e minuut.
AL Awzai met een sublieme pass. Sakhtyani met een sublieme pass. Nyúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyúl haalt uit met een fantastische trap. Al Rasibi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Ain Football Club - ehabmuohamad@yahoo.com 0:4

34e minuut.
Marhiwuño probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Amankwa de bal. Hana Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Darwish schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Abed Yaseen probeert naar een medespeler te passen. Nyúl rent richting de bal. Hana Darwish rent richting de bal. Hana Darwish schiet op doel. Al Rasibi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Marhiwuño bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakhtyani verovert de bal door een tackle van achteren. Sakhtyani geeft de bal voor. Nyúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyúl schiet op doel. Al Rasibi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Ain Football Club - ehabmuohamad@yahoo.com 0:5

45e minuut.
Daar is bin AL Fahir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hana Sultan is nu in balbezit. Hana Sultan probeert naar een medespeler te passen. Awzai rent richting de bal. Awzai schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Hana Darwish controleert de bal met de borst. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Jasmi met een snelle inworp. Hana Sultan met een sublieme pass. Nyúl rent richting de bal. Nyúl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Ain Football Club - ehabmuohamad@yahoo.com 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al-Ain Football Club 75%, ehabmuohamad@yahoo.com 25%.
Al-Ain Football Club - ehabmuohamad@yahoo.com 0:6

48e minuut.
Warthani passt de bal zonder na te denken. Hana Darwish rent richting de bal. Beitar rent richting de bal. Hana Darwish verovert de bal door een tackle van achteren. Hana Darwish draait met de bal, schiet en ... Al Rasibi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iba Haroun komt het veld opgelopen. Al Matar komt het veld opgelopen. Gulácsy komt het veld opgelopen. Abdu Yuseen komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Awzai geeft de bal voor. Warthani probeert de bal met de borst te controleren. Hana Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Darwish haalt uit met een fantastische trap. Al Rasibi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Ain Football Club - ehabmuohamad@yahoo.com 0:7

63e minuut.
Jasmi geeft de bal voor. Abdu Yuseen rent richting de bal. Abdu Yuseen probeert naar een medespeler te passen. Hana Darwish is nu in balbezit. Hana Darwish draait met de bal, schiet en ... Al Rasibi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Ain Football Club - ehabmuohamad@yahoo.com 0:8

65e minuut.
Awzai passt de bal met de wreef. Abed Yaseen rent richting de bal. Abed Yaseen speelt de bal door. Abdu Yuseen rent richting de bal. Abdu Yuseen draait met de bal, schiet en ... Al Rasibi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Cenci kopt de bal weg. Sakhtyani is nu in balbezit. Sakhtyani probeert naar een medespeler te passen. Hana Darwish is nu in balbezit. Hana Darwish draait met de bal, schiet en ... Al Rasibi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Abed Yaseen geeft een hoge lob. Warthani heeft problemen om de bal te vangen. Hana Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Darwish draait met de bal, schiet en ... Borić probeert de bal aan de voet te houden. Al Rasibi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Ain Football Club - ehabmuohamad@yahoo.com 0:9

86e minuut.
Warthani is nu in balbezit. bin AL Fahir is nu in balbezit. bin AL Fahir geeft een hoge lob. Abed Yaseen is nu in balbezit. Abed Yaseen geeft de bal voor. Al Rasibi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hana Darwish is nu in balbezit. Hana Darwish haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Ain Football Club - ehabmuohamad@yahoo.com 0:10

89e minuut.
Hana Darwish is nu in balbezit. Beitar bereikt de bal nog maar net als eerste. Beitar geeft een lange en hoge pass. Hana Darwish geeft een lange en hoge pass. Abdu Yuseen springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Ain Football Club - ehabmuohamad@yahoo.com 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al-Ain Football Club 76%, ehabmuohamad@yahoo.com 24%.
Al-Ain Football Club - ehabmuohamad@yahoo.com 0:11