Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Safa `The Boss` Al Ain Bursts
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
61% Spel op eigen helft 39%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 21.5
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Uthman is nu in balbezit. Metsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Metsu met een sublieme pass. AL Hufi heeft problemen om de bal te vangen. AL Hufi schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
bin AL Omer speelt de bal door. Uthman bereikt de bal nog maar net als eerste. Huzayel is nu in balbezit. Hana Omar rent richting de bal. Hana Omar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Safa `The Boss` - Al Ain Bursts 1:0

10e minuut.
AL Hufi met een harde bal richting middenveld. El Bdeir kopt de bal weg. Humaid bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Hufi is nu in balbezit. AL Hufi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
AL Omer met een sublieme pass. Daar is El Bdeir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El Bdeir met een sublieme pass. AL Hufi rent richting de bal. AL Hufi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
bin Hambari bereikt de bal nog maar net als eerste. El Bdeir bereikt de bal nog maar net als eerste. El Bdeir speelt de bal door. AL Hufi is nu in balbezit. AL Hufi haalt uit met een fantastische trap. Rasibi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Daar is Rasibi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. AL Hufi onderschept slim de pass. El Bdeir is nu in balbezit. El Bdeir haalt uit met een fantastische trap. Rasibi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
El Bdeir is nu in balbezit. bin AL Omer onderschept slim de pass. bin AL Omer passt de bal met de wreef. Hana Omar rent richting de bal. Hana Omar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
El Bdeir is nu in balbezit. bin talyani onderschept slim de pass. bin talyani probeert naar een medespeler te passen. Hana Omar is nu in balbezit. Hana Omar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Daar is El Bdeir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin talyani onderschept slim de pass. bin talyani geeft een hoge lob. bin AL Sakhtyani is nu in balbezit. bin AL Sakhtyani geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Safa `The Boss` 65%, Al Ain Bursts 35%.
Al Safa `The Boss` - Al Ain Bursts 1:0

58e minuut.
Moradi bereikt de bal nog maar net als eerste. Moradi passt de bal met de wreef. El Haroun is nu in balbezit. Hana Omar onderschept slim de pass. Hana Omar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Rasibi trapt de bal weg. AL Forouhar rent richting de bal. AL Forouhar probeert naar een medespeler te passen. Hana Omar is nu in balbezit. Hana Omar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
El Bdeir verovert de bal door een tackle van achteren. bin AL Omer is nu in balbezit. bin AL Omer geeft de bal voor. Hana Omar rent richting de bal. Hana Omar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
AL Forouhar is nu in balbezit. AL Forouhar met een sublieme pass. El Haroun bereikt de bal nog maar net als eerste. Moradi is nu in balbezit. Moradi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
bin talyani geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. AL Omer met een snelle inworp. El Bdeir is nu in balbezit. El Bdeir schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Safa `The Boss` 57%, Al Ain Bursts 43%.
Al Safa `The Boss` - Al Ain Bursts 1:0