Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nady Cultural & Sport CLub Ajman Kingdoom
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
30% Spel op eigen helft 70%
18 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Abu Faraj geeft een hoge lob. Klungelig pakt bin Abdu Darwish de bal. Al Shehhi is nu in balbezit. EL Baloushi onderschept slim de pass. EL Baloushi draait met de bal, schiet en ... bin Ichya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. bin Ichya speelt de bal door. Daar is Al Kas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al Kas geeft een hoge lob. bin Ichya rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Hana Ambari bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Sharji onderschept slim de pass. Al Kas bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Kas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nady Cultural & Sport CLub - Ajman Kingdoom 1:0

14e minuut.
Al Mustafa heeft problemen om de bal te vangen. bin rabee is nu in balbezit. Met opzet legt Al Mustafa zijn tegenspeler op de grond. bin rabee raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. bin rabee kan niet meer verder spelen. bin Al Rasibi komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Zuhair bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuhair met een sublieme pass. Al Kas bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Kas schiet op doel. Al Sharji probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Al Sharji bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Rasibi rent richting de bal. Al Kas verovert de bal door een tackle van achteren. Al Kas draait met de bal, schiet en ... Paal!

40e minuut.
Al Mustafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Fahir bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Fahir geeft een lange en hoge pass. Abu Faraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu Faraj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Zuhair passt de bal in één keer door. Daar is bin Hussain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al Sharji rent richting de bal. Al Sharji draait met de bal, schiet en ... Sufi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nady Cultural & Sport CLub - Ajman Kingdoom 2:0

44e minuut.
Al Kas rent richting de bal. Met opzet legt Al Kas zijn tegenspeler op de grond. Al Kas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Al Kas met een snel genomen vrije trap. EL Baloushi heeft problemen om de bal te vangen. EL Baloushi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nady Cultural & Sport CLub 26%, Ajman Kingdoom 74%.
Nady Cultural & Sport CLub - Ajman Kingdoom 2:0

48e minuut.
Zuhair met een sublieme pass. Al Sharji is nu in balbezit. bin Hussain onderschept slim de pass. Al Kas verovert de bal door een tackle van achteren. Al Kas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Abdu Nayhan geeft een lange en hoge pass. Inworp. bin Abdu Darwish zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. El Gobash rent richting de bal. El Gobash haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Abdu Nayhan geeft een hoge lob. Zuhair kopt de bal weg. bin Hussain rent richting de bal. Al Kas verovert de bal door een tackle van achteren. Al Kas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
El Gobash bereikt de bal nog maar net als eerste. EL Baloushi is nu in balbezit. Al Shehhi rent richting de bal. EL Baloushi verovert de bal door een tackle van achteren. EL Baloushi schiet op doel. bin Ichya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Abdu Fahir met een sublieme pass. EL Baloushi is nu in balbezit. El Gobash is nu in balbezit. EL Baloushi bereikt de bal nog maar net als eerste. EL Baloushi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Zuhair bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuhair draait met de bal, schiet en ... Daar is Abdu Fahir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al Mustafa is nu in balbezit. Al Mustafa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Nady Cultural & Sport CLub - Ajman Kingdoom 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nady Cultural & Sport CLub 33%, Ajman Kingdoom 67%.
Nady Cultural & Sport CLub - Ajman Kingdoom 3:0