Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alpha United Ra`s Al Dibba
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
bin Hussein Bilal passt de bal in één keer door. Hana Harbi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Jawhar maakt een afschuwelijke overtreding. bin Jawhar krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Ghudari geeft de bal voor. Al Baloushi geeft een lange en hoge pass. Shehhi probeert de bal aan de voet te houden. bin Hussein Bilal bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hussein Bilal haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Na een snelle pass probeert Sulaiman de bal onder controle te krijgen. Essa Hilali bereikt de bal nog maar net als eerste. Essa Hilali probeert naar een medespeler te passen. bin Hussein Bilal is nu in balbezit. bin Hussein Bilal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Alpha United - Ra`s Al Dibba 1:0

8e minuut.
Hana Harbi kopt de bal weg. Ahmad Yousif bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmad Yousif probeert naar een medespeler te passen. bin Hussein Bilal bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hussein Bilal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alpha United - Ra`s Al Dibba 2:0

14e minuut.
Mansur verovert de bal door een tackle van achteren. Mansur passt de bal zonder na te denken. Al Anbari is nu in balbezit. Al Anbari schiet op doel. Sulayman Abbas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Hana Harbi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Shehhi onderschept slim de pass. bin Shehhi geeft een lange en hoge pass. Al Anbari bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Anbari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alpha United - Ra`s Al Dibba 2:1

22e minuut.
bin Jawhar geeft een lange en hoge pass. Al Rasibi probeert de bal met de borst te controleren. AL Humaid probeert naar een medespeler te passen. Al Anbari bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Anbari schiet op doel. Forouhar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alpha United 40%, Ra`s Al Dibba 60%.
Alpha United - Ra`s Al Dibba 2:1

51e minuut.
bin Jawhar heeft problemen om de bal te vangen. Mansur bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansur passt de bal zonder na te denken. Al Anbari rent richting de bal. Al Anbari haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Hana Harbi is nu in balbezit. bin Hussein Bilal rent richting de bal. Hana Harbi is nu in balbezit. bin Hussein Bilal rent richting de bal. bin Hussein Bilal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Alpha United - Ra`s Al Dibba 3:1

66e minuut.
El Jawhar geeft de bal voor. bin Hussein Bilal bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Shehhi is nu in balbezit. bin Hussein Bilal is nu in balbezit. bin Hussein Bilal schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Al Anbari bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulayman Abbas bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Anbari verovert de bal door een tackle van achteren. Al Anbari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alpha United - Ra`s Al Dibba 3:2

76e minuut.
Nahyan met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Mansur de bal. Ahmad Yousif geeft een hoge lob. bin Hussein Bilal rent richting de bal. bin Hussein Bilal schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alpha United 36%, Ra`s Al Dibba 64%.
Alpha United - Ra`s Al Dibba 3:2