Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flay Unicorns Al-Ain Football Club
x Tactiek Attack
54% Balbezit 46%
29% Spel op eigen helft 71%
18 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50.7 gemiddelde waardering 28.7
zeer goed Schieten goed
solide Passen slecht
goed Verdedigen matig


8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Al Nayhan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Agbo is nu in balbezit. Mostowfi verovert de bal door een tackle van achteren. Mostowfi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pandurević is nu in balbezit. Pandurević passt de bal met de wreef. Campbell-Ryce heeft problemen om de bal te vangen. Campbell-Ryce draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Hana Sultan is nu in balbezit. Hana Sultan probeert naar een medespeler te passen. Campbell-Ryce is nu in balbezit. Campbell-Ryce haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Flay Unicorns - Al-Ain Football Club 1:0

26e minuut.
Jasmi heeft problemen om de bal te vangen. bin AL Fahir bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell-Ryce verovert de bal door een tackle van achteren. Campbell-Ryce draait met de bal, schiet en ... Al Rasibi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Flay Unicorns - Al-Ain Football Club 2:0

30e minuut.
Pandurević rent richting de bal. Pandurević passt de bal in één keer door. Campbell-Ryce bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell-Ryce schiet op doel. Al Rasibi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Flay Unicorns - Al-Ain Football Club 3:0

32e minuut.
Klungelig pakt bin Nard de bal. bin Nard speelt de bal door. Campbell-Ryce rent richting de bal. Campbell-Ryce draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Flay Unicorns - Al-Ain Football Club 4:0

41e minuut.
Borić heeft problemen om de bal te vangen. Borić geeft een lange en hoge pass. Mostowfi heeft problemen om de bal te vangen. Vanović is nu in balbezit. Vanović geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Pandurević geeft de bal voor. Jasmi heeft problemen om de bal te vangen. bin Nard rent richting de bal. bin Nard draait met de bal, schiet en ... Al Rasibi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Flay Unicorns - Al-Ain Football Club 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flay Unicorns 32%, Al-Ain Football Club 68%.
Flay Unicorns - Al-Ain Football Club 5:0

46e minuut.
Amankwa passt de bal zonder na te denken. Marhiwuño is nu in balbezit. bin Nard schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. bin Nard krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Al Nayhan onderschept slim de pass. Al Nayhan geeft een hoge lob. Campbell-Ryce kopt de bal weg. bin Nard bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Nard draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
bin AL Fahir bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanović verovert de bal door een tackle van achteren. Vanović speelt de bal door. Campbell-Ryce rent richting de bal. Borić onderschept slim de pass. Paal! Borić bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Flay Unicorns - Al-Ain Football Club 6:0

59e minuut.
Vanović met een snelle inworp. Pandurević is nu in balbezit. Pandurević geeft een hoge lob. bin Nard is nu in balbezit. bin Nard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Flay Unicorns - Al-Ain Football Club 7:0

66e minuut.
Pandurević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurević passt de bal met de wreef. bin Nard bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell-Ryce bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell-Ryce draait met de bal, schiet en ... Al Rasibi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Al Nayhan geeft een lange en hoge pass. Borić kan de bal niet met de borst controleren. bin Nard rent richting de bal. bin Nard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Flay Unicorns - Al-Ain Football Club 8:0

72e minuut.
Beitar geeft een hoge lob. Inworp. Pandurević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Campbell-Ryce rent richting de bal. Campbell-Ryce geeft een lange en hoge pass. Al Rasibi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Al Nayhan passt de bal in één keer door. Vanović is nu in balbezit. Vanović passt de bal met de wreef. Campbell-Ryce rent richting de bal. Campbell-Ryce haalt uit met een fantastische trap. Al Rasibi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Beitar geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pandurević met de inworp. Campbell-Ryce rent richting de bal. Campbell-Ryce geeft de bal voor. Al Rasibi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
bin AL Fahir met een sublieme pass. Debattista is nu in balbezit. Debattista geeft de bal voor. Campbell-Ryce bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell-Ryce draait met de bal, schiet en ... Al Rasibi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flay Unicorns 27%, Al-Ain Football Club 73%.
Flay Unicorns - Al-Ain Football Club 8:0