Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Dhafra al Ra`s Flay Unicorns
Normal Tactiek x
40% Balbezit 60%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.3 gemiddelde waardering 51.4
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen goed


7e minuut.
EL Serkal probeert naar een medespeler te passen. Al Nayhan kopt de bal weg. bin Al Rasibi heeft problemen om de bal te vangen. bin Nard bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Nard schiet op doel. EL Serkal bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Dhafra al Ra`s - Flay Unicorns 0:1

8e minuut.
Vanović is nu in balbezit. Vanović geeft een hoge lob. Campbell-Ryce bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell-Ryce draait met de bal, schiet en ... EL Serkal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Dhafra al Ra`s - Flay Unicorns 0:2

10e minuut.
Pandurević rent richting de bal. Pandurević geeft een hoge lob. bin Nard is nu in balbezit. bin Nard draait met de bal, schiet en ... EL Serkal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Dhafra al Ra`s - Flay Unicorns 0:3

13e minuut.
Debattista speelt de bal door. Haj Malik rent richting de bal. Haj Malik geeft een hoge lob. Campbell-Ryce is nu in balbezit. Campbell-Ryce speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Al Nayhan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vanović de bal. Vanović passt de bal met de wreef. bin Nard is nu in balbezit. bin Nard draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Al Nayhan geeft de bal voor. bin AL Sakhtyani kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert EL Baloushi de bal onder controle te krijgen. bin Nard bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Nard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Pandurević passt de bal zonder na te denken. bin AL Sakhtyani heeft problemen om de bal te vangen. Campbell-Ryce is nu in balbezit. Campbell-Ryce haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Dhafra al Ra`s - Flay Unicorns 0:4

32e minuut.
Campbell-Ryce onderschept slim de pass. Al Kaabi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Nard onderschept slim de pass. Campbell-Ryce bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell-Ryce haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
da Atouguia verovert de bal door een tackle van achteren. da Atouguia geeft de bal voor. bin Nard kopt de bal weg. Campbell-Ryce rent richting de bal. Campbell-Ryce schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Dhafra al Ra`s - Flay Unicorns 0:5

35e minuut.
Pandurević passt de bal in één keer door. Campbell-Ryce is nu in balbezit. Campbell-Ryce met een sublieme pass. Mostowfi is nu in balbezit. Mostowfi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. EL Serkal trapt de bal weg van het doel. Al Nayhan kopt de bal weg. Mostowfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mostowfi haalt uit met een fantastische trap. EL Serkal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
bin Nard is nu in balbezit. Campbell-Ryce is nu in balbezit. Campbell-Ryce haalt uit met een fantastische trap. bin AL Sakhtyani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. EL Serkal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Dhafra al Ra`s - Flay Unicorns 0:6

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. EL Serkal met een harde bal richting middenveld. Pandurević kopt de bal weg. Campbell-Ryce rent richting de bal. Campbell-Ryce haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Mostowfi kopt de bal weg. Daar is Campbell-Ryce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campbell-Ryce speelt de bal door. bin Nard is nu in balbezit. bin Nard haalt uit met een fantastische trap. EL Serkal bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Dhafra al Ra`s 68%, Flay Unicorns 32%.
Al Dhafra al Ra`s - Flay Unicorns 0:6

46e minuut.
El Habib bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell-Ryce onderschept slim de pass. Campbell-Ryce passt de bal zonder na te denken. bin Nard rent richting de bal. bin Nard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Dhafra al Ra`s - Flay Unicorns 0:7

54e minuut.
bin AL Sakhtyani rent richting de bal. bin Nard verovert de bal door een tackle van achteren. bin Nard passt de bal in één keer door. Campbell-Ryce rent richting de bal. Campbell-Ryce schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Al Kaabi onderschept slim de pass. Al Kaabi passt de bal in één keer door. Al Nayhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Nayhan geeft een lange en hoge pass. bin Nard kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Campbell-Ryce kopt de bal weg. bin Nard rent richting de bal. Campbell-Ryce rent richting de bal. Campbell-Ryce haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Dhafra al Ra`s - Flay Unicorns 0:8

67e minuut.
Vanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanović passt de bal met de wreef. Al Nayhan rent richting de bal. Al Nayhan geeft een hoge lob. Campbell-Ryce krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Vanović probeert naar een medespeler te passen. bin Al Rasibi is nu in balbezit. bin Al Rasibi passt de bal zonder na te denken. Al Nayhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Nayhan geeft de bal voor. EL Serkal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
EL Baloushi heeft problemen om de bal te vangen. Al Nayhan geeft de bal voor. Campbell-Ryce is nu in balbezit. Campbell-Ryce schiet op doel. EL Serkal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Vanović is nu in balbezit. Vanović passt de bal zonder na te denken. Campbell-Ryce bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell-Ryce haalt uit met een fantastische trap. EL Serkal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Dhafra al Ra`s - Flay Unicorns 0:9

79e minuut.
Mostowfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mostowfi geeft de bal voor. bin Shehhi rent richting de bal. Campbell-Ryce onderschept slim de pass. Campbell-Ryce draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Vanović speelt de bal door. Pandurević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurević speelt de bal door. Campbell-Ryce bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell-Ryce schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Dhafra al Ra`s - Flay Unicorns 0:10

84e minuut.
EL Baloushi passt de bal zonder na te denken. Inworp. Al Nayhan met een snelle inworp. Daar is Mostowfi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mostowfi geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Dhafra al Ra`s - Flay Unicorns 0:11

88e minuut.
Pandurević rent richting de bal. Pandurević geeft de bal voor. bin Nard kopt de bal weg. Campbell-Ryce rent richting de bal. Campbell-Ryce draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Dhafra al Ra`s 75%, Flay Unicorns 25%.
Al Dhafra al Ra`s - Flay Unicorns 0:11