Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al-Ain Football Club Ajman Kingdoom
Attack Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
21 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
27.6 gemiddelde waardering 18.1
very good Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Amankwa passt de bal zonder na te denken. Hana Sultan rent richting de bal. Hana Sultan passt de bal zonder na te denken. Cenci bereikt de bal nog maar net als eerste. Cenci probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Marhiwuño bereikt de bal nog maar net als eerste. Marhiwuño met een sublieme pass. Amankwa is nu in balbezit. Amankwa draait met de bal, schiet en ... Sufi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Marhiwuño haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Amankwa de bal. Al Kas rent richting de bal. Agbo rent richting de bal. Agbo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
bin Al Rasibi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perta met een snelle inworp. Marhiwuño rent richting de bal. Marhiwuño geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Sufi trapt de bal weg. bin AL Fahir kopt de bal weg. Klungelig pakt Marhiwuño de bal. Agbo rent richting de bal. Agbo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Marhiwuño rent richting de bal. Marhiwuño passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Fouad de bal. Agbo is nu in balbezit. Agbo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Ain Football Club - Ajman Kingdoom 1:0

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cenci geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Agbo de bal. Marhiwuño is nu in balbezit. Marhiwuño haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Agbo probeert naar een medespeler te passen. Fouad geeft een hoge lob. Al Jasmi kopt de bal weg. EL Baloushi is nu in balbezit. EL Baloushi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Al-Ain Football Club - Ajman Kingdoom 1:1

40e minuut.
El Gobash is nu in balbezit. bin AL Fahir speelt de bal door. Agbo speelt de bal door. Amankwa rent richting de bal. Amankwa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Marhiwuño rent richting de bal. Marhiwuño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Ain Football Club - Ajman Kingdoom 2:1

43e minuut.
bin Abdu Darwish met de inworp. El Gobash rent richting de bal. Agbo begaat een overtreding. Agbo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al-Ain Football Club 37%, Ajman Kingdoom 63%.
Al-Ain Football Club - Ajman Kingdoom 2:1

50e minuut.
Hana Sultan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Rasibi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Rasibi passt de bal zonder na te denken. EL Baloushi is nu in balbezit. EL Baloushi haalt uit met een fantastische trap. Al Rasibi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Amankwa passt de bal in één keer door. bin Hussain rent richting de bal. Marhiwuño verovert de bal door een tackle van achteren. Agbo is nu in balbezit. Agbo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Klungelig pakt Al Kas de bal. Agbo is nu in balbezit. Agbo passt de bal in één keer door. Marhiwuño bereikt de bal nog maar net als eerste. Marhiwuño schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Fouad geeft de bal voor. Perta kopt de bal weg. Marhiwuño bereikt de bal nog maar net als eerste. Marhiwuño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Ain Football Club - Ajman Kingdoom 3:1

60e minuut.
Abdu Fahir bereikt de bal nog maar net als eerste. Marhiwuño verovert de bal door een tackle van achteren. Marhiwuño speelt de bal door. Amankwa is nu in balbezit. Amankwa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Klungelig pakt Jasmi de bal. Jasmi geeft een hoge lob. Cenci kopt de bal weg. EL Baloushi bereikt de bal nog maar net als eerste. EL Baloushi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Al Rasibi speelt de bal door. Agbo kopt de bal weg. Daar is Abdu Fahir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marhiwuño rent richting de bal. Marhiwuño draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Ain Football Club - Ajman Kingdoom 4:1

67e minuut.
bin AL Fahir geeft een hoge lob. bin Hussain heeft problemen om de bal te vangen. Marhiwuño rent richting de bal. Marhiwuño draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Ain Football Club - Ajman Kingdoom 5:1

72e minuut.
Al Kas geeft een hoge lob. Daar is Amankwa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amankwa geeft een hoge lob. Marhiwuño rent richting de bal. Marhiwuño schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
bin Al Rasibi geeft een hoge lob. Borić heeft problemen om de bal te vangen. EL Baloushi verovert de bal door een tackle van achteren. EL Baloushi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Ain Football Club - Ajman Kingdoom 5:2

83e minuut.
Amankwa is nu in balbezit. EL Baloushi is nu in balbezit. EL Baloushi probeert naar een medespeler te passen. Marhiwuño bereikt de bal nog maar net als eerste. Marhiwuño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Ain Football Club - Ajman Kingdoom 6:2

86e minuut.
Agbo rent richting de bal. Al Kas rent richting de bal. Al Kas passt de bal met de wreef. Agbo speelt de bal door. Marhiwuño bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al-Ain Football Club 40%, Ajman Kingdoom 60%.
Al-Ain Football Club - Ajman Kingdoom 6:2