Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bingg Al Noaim
352 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 19.6
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


16e minuut.
bin Mohamed probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hana Omer rent richting de bal. El Awzai verovert de bal door een tackle van achteren. El Awzai haalt uit met een fantastische trap. bin Huzayel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Mustafa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Anbari komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Bdeir rent richting de bal. Bdeir met een sublieme pass. bin Qubaisi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Qubaisi haalt uit met een fantastische trap. Al Nahyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bingg - Al Noaim 0:1

40e minuut.
Hana Omer rent richting de bal. Al Minhali verovert de bal door een tackle van achteren. Al Minhali passt de bal in één keer door. bin Qubaisi rent richting de bal. bin Qubaisi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bingg 53%, Al Noaim 47%.
bingg - Al Noaim 0:1

51e minuut.
Anbari passt de bal in één keer door. Al Minhali speelt de bal door. Al Huzayel probeert naar een medespeler te passen. Abdu Harbi rent richting de bal. Abdu Harbi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Al Nayhan geeft een lange en hoge pass. Serkal is nu in balbezit. Serkal geeft een lange en hoge pass. El Awzai bereikt de bal nog maar net als eerste. El Awzai haalt uit met een fantastische trap. Al Nahyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Hana Omer passt de bal zonder na te denken. Abdu Harbi rent richting de bal. Abdu Harbi met een sublieme pass. Anbari bereikt de bal nog maar net als eerste. Anbari draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Abdu Harbi is nu in balbezit. Abdu Harbi passt de bal met de wreef. Kermani is nu in balbezit. Anbari onderschept slim de pass. Anbari schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Kermani rent richting de bal. bin Huzayel met een sublieme pass. Hana Omer is nu in balbezit. Anbari rent richting de bal. Anbari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
El Habib geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Huzayel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Al Nayhan is nu in balbezit. Al Nayhan geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Al Majed geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bdeir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. El Awzai rent richting de bal. El Awzai geeft een lange en hoge pass. Al Nahyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bingg 46%, Al Noaim 54%.
bingg - Al Noaim 0:1