Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Safa Sukoor Al Yellow Councils
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Al Minhali met een harde bal richting middenveld. bin Bdeir kopt de bal weg. bin Hareb is nu in balbezit. bin Ichya verovert de bal door een tackle van achteren. bin Ichya haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
bin Butti rent richting de bal. bin Butti geeft een lange en hoge pass. EL Omer is nu in balbezit. bin Al Hana verovert de bal door een tackle van achteren. bin Al Hana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Azad bereikt de bal nog maar net als eerste. Azad probeert naar een medespeler te passen. Al Matar is nu in balbezit. bin Ichya rent richting de bal. bin Ichya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Al Sharji passt de bal in één keer door. bin Butti rent richting de bal. Serkal begaat een overtreding. Serkal krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Safa Sukoor 56%, Al Yellow Councils 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Al Safa Sukoor - Al Yellow Councils 0:0

46e minuut.
bin Ichya met een sublieme pass. Al Matar is nu in balbezit. bin Bdeir bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Hana onderschept slim de pass. bin Al Hana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Al Matar passt de bal met de wreef. bin Ichya is nu in balbezit. Al Minhali legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! bin Ichya is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Al Matar legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Mustafa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
bin Butti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Serkal is nu in balbezit. Serkal speelt de bal door. bin Ichya is nu in balbezit. bin Ichya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al Safa Sukoor - Al Yellow Councils 0:1

85e minuut.
AL Awzai met een sublieme pass. bin Al Hana met een sublieme pass. bin AL Hawzai bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ichya rent richting de bal. bin Ichya haalt uit met een fantastische trap. Mustafa bokst de bal weg. Mustafa speelt de bal door. Al Matar kopt de bal weg. bin Ichya is nu in balbezit. bin Ichya haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Safa Sukoor 43%, Al Yellow Councils 57%.
Al Safa Sukoor - Al Yellow Councils 0:1