Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tigers ACD Dibba Ali Mystics
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
19 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.1
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
bin azad geeft een lange en hoge pass. Daar is Warthani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin azad is nu in balbezit. Mansoor bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansoor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tigers ACD - Dibba Ali Mystics 1:0

7e minuut.
Al Mualla probeert naar een medespeler te passen. Mubarak is nu in balbezit. Mubarak probeert naar een medespeler te passen. Hana Hufi heeft problemen om de bal te vangen. Hana Hufi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El Ommar met de inworp. Warthani bereikt de bal nog maar net als eerste. bin azad onderschept slim de pass. bin azad geeft een lange en hoge pass. Abdu Nayhan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mansoor bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansoor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tigers ACD - Dibba Ali Mystics 2:0

36e minuut.
Anbari bereikt de bal nog maar net als eerste. Anbari geeft een lange en hoge pass. bin Al Rabee kopt de bal weg. Klungelig pakt bin azad de bal. bin azad schiet op doel. Abdu Nayhan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tigers ACD - Dibba Ali Mystics 3:0

41e minuut.
Mansoor bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hambari is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mansoor. bin Hambari moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. bin Hambari kan niet meer verder spelen. Hana Mansoor komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tigers ACD 48%, Dibba Ali Mystics 52%.
FC Tigers ACD - Dibba Ali Mystics 3:0

58e minuut.
AL Sayed kopt de bal weg. El Ommar is nu in balbezit. El Ommar passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mansoor de bal. Mansoor haalt uit met een fantastische trap. Abdu Nayhan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
bin Butti met een sublieme pass. Mansoor rent richting de bal. Anbari begaat een overtreding. Mansoor is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. bin Butti wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Mubarak probeert naar een medespeler te passen. bin Bdeir is nu in balbezit. El Ommar rent richting de bal. bin Bdeir onderschept slim de pass. bin Bdeir geeft een lange en hoge pass. Ichya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Mansoor passt de bal met de wreef. bin Al Rabee is nu in balbezit. bin Al Rabee met een sublieme pass. Mansoor rent richting de bal. Mansoor haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Anbari rent richting de bal. Anbari geeft een hoge lob. Matar kan de bal niet met de borst controleren. El Alil rent richting de bal. El Alil geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tigers ACD - Dibba Ali Mystics 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tigers ACD 40%, Dibba Ali Mystics 60%.
FC Tigers ACD - Dibba Ali Mystics 3:1