Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Brown Essay Blue Pets
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 20.8
poor Schieten weak
hopeless Passen poor
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Al Minhali probeert naar een medespeler te passen. Suroor rent richting de bal. Suroor probeert naar een medespeler te passen. bin Hareb rent richting de bal. bin Hareb haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Al Metsu is nu in balbezit. Al Metsu met een sublieme pass. Noubi is nu in balbezit. Noubi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Essa Hilali de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
El Harbi met de inworp. Al Nahyan geeft de bal voor. Mesmari is nu in balbezit. Noubi verovert de bal door een tackle van achteren. Noubi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al Brown Essay - Blue Pets 0:1

26e minuut.
Abdu Metsu geeft een hoge lob. Al Sulaiti bereikt de bal nog maar net als eerste. El Harbi verovert de bal door een tackle van achteren. Al Metsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Metsu haalt uit met een fantastische trap. Salim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Noubi passt de bal in één keer door. Al Metsu probeert de bal met de borst te controleren. Al Minhali is nu in balbezit. Al Metsu verovert de bal door een tackle van achteren. Al Metsu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
bin Hareb is nu in balbezit. bin Hareb passt de bal zonder na te denken. Al Sulaiti rent richting de bal. bin Hareb bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hareb schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Brown Essay 51%, Blue Pets 49%.
Al Brown Essay - Blue Pets 0:1

49e minuut.
Essa Hilali rent richting de bal. Suroor bereikt de bal nog maar net als eerste. Suroor geeft een lange en hoge pass. bin Hareb rent richting de bal. bin Hareb haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Al Brown Essay - Blue Pets 1:1

57e minuut.
bin Hareb probeert naar een medespeler te passen. El Harbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Minhali begaat een overtreding. El Harbi moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. El Harbi kan niet meer verder spelen. Mugri komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Al Minhali is nu in balbezit. Al Metsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Metsu probeert naar een medespeler te passen. Noubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Noubi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Abdu Metsu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mesmari. Abdu Metsu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. bin Hareb zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Al Nahyan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Al Minhali rent richting de bal. Al Metsu rent richting de bal. Al Minhali bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Metsu onderschept slim de pass. Al Metsu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Al Baloushi geeft de bal voor. Suroor kopt de bal weg. Klungelig pakt Hana Jahouri de bal. bin Hareb bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hareb haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Brown Essay 44%, Blue Pets 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Al Brown Essay - Blue Pets 1:1