Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Brown Essay FC Tigers ACD
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


15e minuut.
Klungelig pakt Matar de bal. El Ommar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Matar. Matar krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Al Minhali is nu in balbezit. bin azad verovert de bal door een tackle van achteren. bin azad speelt de bal door. Mansoor bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansoor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Brown Essay - FC Tigers ACD 0:1

41e minuut.
Homayoun rent richting de bal. Al Sulaiti onderschept slim de pass. Al Sulaiti met een sublieme pass. bin Hareb is nu in balbezit. bin Hareb haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Brown Essay 49%, FC Tigers ACD 51%.
Al Brown Essay - FC Tigers ACD 0:1

48e minuut.
Homayoun verovert de bal door een tackle van achteren. Homayoun geeft een hoge lob. Mansoor rent richting de bal. Mansoor haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Al Baloushi de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
bin Hareb heeft problemen om de bal te vangen. AL Sayed is nu in balbezit. Al Sulaiti verovert de bal door een tackle van achteren. bin Hareb bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hareb draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Homayoun probeert naar een medespeler te passen. Al Sulaiti is nu in balbezit. Al Sulaiti passt de bal met de wreef. bin Hareb rent richting de bal. bin Hareb haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
bin Hareb bereikt de bal nog maar net als eerste. Homayoun rent richting de bal. AL Sayed bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Sulaiti verovert de bal door een tackle van achteren. Al Sulaiti draait met de bal, schiet en ... Ichya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Mousa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Sakhtyani met een sublieme pass. Al Minhali speelt de bal door. Al Sulaiti rent richting de bal. Al Sulaiti passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Een oude blessure zorgt ervoor dat Ichya niet meer kan verder spelen. EL Ichya komt het veld opgelopen.

83e minuut.
bin Sakhtyani met de inworp. Hana Sakhtyani is nu in balbezit. Hana Sakhtyani geeft een hoge lob. Al Minhali rent richting de bal. Al Minhali schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Brown Essay 43%, FC Tigers ACD 57%.
Al Brown Essay - FC Tigers ACD 0:1