Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Safa Sukoor Al Red Raiders
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


28e minuut.
AL Omer verovert de bal door een tackle van achteren. Al Qubaisi is nu in balbezit. Al Qubaisi speelt de bal door. AL Awzai bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Awzai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
AL Talyani verovert de bal door een tackle van achteren. AL Talyani geeft de bal voor. bin AL Nayhan kopt de bal weg. bin Al Hana rent richting de bal. bin Al Hana draait met de bal, schiet en ... Hana Humaid verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Safa Sukoor 35%, Al Red Raiders 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Al Safa Sukoor - Al Red Raiders 0:0

57e minuut.
Daar is AL Omer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Hareb bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabee verovert de bal door een tackle van achteren. AL Omer is nu in balbezit. AL Omer draait met de bal, schiet en ... Mustafa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Safa Sukoor - Al Red Raiders 0:1

58e minuut.
bin Al Hana heeft problemen om de bal te vangen. bin Al Hana passt de bal in één keer door. Daar is Serkal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rabee bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabee haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Serkal onderschept slim de pass. bin Al Hana bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Hana passt de bal in één keer door. AL Awzai rent richting de bal. AL Awzai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Safa Sukoor 47%, Al Red Raiders 53%.
Al Safa Sukoor - Al Red Raiders 0:1