Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Safa Sukoor bingg
Normal Tactiek 352
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 19.9
unsatisfactory Schieten weak
hopeless Passen weak
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Hana Omer probeert de bal aan de voet te houden. AL Awzai is nu in balbezit. Hana Omer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hana Omer krijgt een gele kaart.

9e minuut.
bin Huzayel probeert de bal aan de voet te houden. AL Awzai is nu in balbezit. bin Al Hana is nu in balbezit. AL Awzai is nu in balbezit. AL Awzai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Serkal heeft problemen om de bal te vangen. Anbari is nu in balbezit. Serkal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Serkal krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Al Nayhan verovert de bal door een tackle van achteren. Al Nayhan speelt de bal door. Gobash bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Awzai verovert de bal door een tackle van achteren. AL Awzai schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
bin Mohamed verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mohamed met een sublieme pass. Anbari is nu in balbezit. Anbari schiet op doel. Al Minhali probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Safa Sukoor 56%, bingg 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Al Safa Sukoor - bingg 0:0

53e minuut.
bin AL Nayhan rent richting de bal. bin AL Nayhan passt de bal zonder na te denken. bin Al Hana is nu in balbezit. bin Al Hana haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Al Safa Sukoor - bingg 1:0

66e minuut.
Al Nayhan met de inworp. Hana Omer rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Al Qubaisi. Al Qubaisi krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Serkal kopt de bal weg. AL Awzai rent richting de bal. Gobash rent richting de bal. AL Awzai verovert de bal door een tackle van achteren. AL Awzai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Safa Sukoor - bingg 2:0

79e minuut.
AL Awzai passt de bal in één keer door. bin Al Hana bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Hana haalt uit met een fantastische trap. Hana Jawhar probeert de bal aan de voet te houden. Al Nahyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Safa Sukoor - bingg 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Safa Sukoor 40%, bingg 60%.
Al Safa Sukoor - bingg 3:0